Всички сме хора и не е хубаво така да се говори за човешкия живот дали е на моторист или на пътник в автомобил дори и невъспитан пешеходец. Не трябва да се мисли по шопски аз да съм добре вуте да е зле. Внимавайте какво си пожелавате че може този да се вози на задната седалка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Целогодишно на фарове...
Collapse
X
-
Определено в темата отдавна се загуби добрият тон.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
bubachko
Не съм чел цялата тема, определено има и "За", и "Против". Моето мнение обаче е твърдо "ЗА", лично моите фарове са спирали за 4-те години които имам колата само 1-2 пъти, когато са горели крушки. Лично аз за себе си съм си доказал ползата от карането по този начин и нямам намерение да ги спирам. Честно да си призная, ще съм адски нещастен, ако ме задължат да карам БЕЗ фарове денем...Незнак какво се опъвате на тези правила. Зимата маса народ се хвалеше кой какви хитринки сложил за да не забравя фаровете, а сега пак се жалва, че го депресирали с нови закони... Това значи ли, че на всички тези страни по европа дет са ги задължили така да карат (и колани да слагат, и скорост да спазват, и да не карат пияни...) тербе да са най-нещастните и депресирани същества на земята...Ама накрая ще стане като с коланите. Всеки ще свикне и няма да му пука. Тея теми за колани, фарове, износени гуми, немити коли и прочее почнаха да ми стават много банални...
Коментар
-
bubachko написа:Тея теми за колани, фарове, износени гуми, немити коли и прочее почнаха да ми стават много банални...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Твърдо "ЗА".Този уикенд ми се наложи да пътувам, дъжд като из ведро, мрачно време и имаше поне 10 автомобила, с които се разминах без да са включили фаровете и половината от тях бяха тъмни на цвят..... супер малоумно изпълнение - та докато има такива самоубийци, ще ни трябва закон да ги задължи да включват скъпоценните си фаровете.Представете си следната ситуация - дъжд, 5 следобед, мрачно. Пред Вас ТИР вдига водна завеса - нищо не се вижда. Подготвяте се за изпреварване, поглеждате и виждате в далечината фарове. Тръгвате и в този момент от нищото изниква тъмносив автомобил без фарове.FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.
Коментар
-
kalinm написа:Твърдо "ЗА".Този уикенд ми се наложи да пътувам, дъжд като из ведро, мрачно време и имаше поне 10 автомобила, с които се разминах без да са включили фаровете и половината от тях бяха тъмни на цвят..... супер малоумно изпълнение - та докато има такива самоубийци, ще ни трябва закон да ги задължи да включват скъпоценните си фаровете.Представете си следната ситуация - дъжд, 5 следобед, мрачно. Пред Вас ТИР вдига водна завеса - нищо не се вижда. Подготвяте се за изпреварване, поглеждате и виждате в далечината фарове. Тръгвате и в този момент от нищото изниква тъмносив автомобил без фарове.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ogi28b написа:Точно за тази ситуация - Идва въпросът на Киро - от колко метра трябва да забележиш автомобил... Плюс това - ако забележим фаровете, това не значи ли че между нас и тези фарове няма друга кола, освен да е някоя прозрачна , и фаровете на автомобила в далечината минават през него.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Извинявам се за офтопика но Колега ако ще си уреждаш приятни изживявания с Колежката Елена би могъл да го правиш на лични или в skype.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Темата стана дрън-дрън-дрън - куха и безсмислена. Предлагам да се заключи!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ilkor написа:За мен решението за каране целогодишно на фарове е равносилно на забрана за целогодишно каране с тъмни очила И двете в някои случаи са полезни - в някои не ...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар