gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо коланът е задължителен? (Размисли от един блог)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Vladim написа:@style34 другите смазки ги продават в други магазини, машинното масло не знам дали върши работа. Но ако мога да си пържа картофки в него, защо да не става и за друго? :Dlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Vladim написа:@style34 другите смазки ги продават в други магазини, машинното масло не знам дали върши работа. Но ако мога да си пържа картофки в него, защо да не става и за друго? :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Lane Staley написа:Vladim написа:@style34 другите смазки ги продават в други магазини, машинното масло не знам дали върши работа. Но ако мога да си пържа картофки в него, защо да не става и за друго? :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Мисля, че това е достатъчно показателно за ползата от коланите:http://www.youtube.com/watch?v=2DWFQ...WrPVlFHG4&NR=1 -това е на руски, добре е да го изгледате цялото.И още малко за размисъл:http://www.youtube.com/watch?v=vhkoV...eature=related
Коментар
-
style34 написа:Immortal, пак ти казвам градски, че тук никой не се съмнява в ползата от коланите (освен колегата с щипката).
Коментар
-
ogi28b написа:Стига с тия колани бе, хората питат какво масло и на колко да са им гумите, вие ги занимавате с глупости - колани, фарове, дрън-дрън... Ами на мен ми тропа отпред вляво нещо, ама как да сляза да видя, като ме държи скапаният колан ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Humppa
Абе още ли се дърлите в тази тема?П.П. Въпреки колана, днес бях на крачка от горба, благодарение на златната комбина "румънски автобус" изпреварващ несъобразяващ се с маневрата на автобуса "турски тир"... Добре, че съм печен и псувам като дърт шофьор :P
Коментар
-
...
Humppa написа:Абе още ли се дърлите в тази тема?Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
аз имам един въпрос, тоест два:1) моята кола оборудвана ли е с колани и ако да - защо.2) къде се намират, защото когато си сменявах маслото, ми казаха и за някакви ремъци, възможно ли е това да са коланите за които говорите в тая тема? а и 3) каква литература да прочета относно експлоатацията на тези колани/ремъци.благодаря предварително.Fiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
Punto_S написа:аз имам един въпрос, тоест два:1) моята кола оборудвана ли е с колани и ако да - защо.2) къде се намират, защото когато си сменявах маслото, ми казаха и за някакви ремъци, възможно ли е това да са коланите за които говорите в тая тема? а и 3) каква литература да прочета относно експлоатацията на тези колани/ремъци.благодаря предварително.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
...
Предлагам иновация - да се разграфят автомобилните колани, за да могат да се ползват с двойно предназначение - като шивашки метър или да си премериш колко е разстоянието между седалките на Голфа, за да си сложиш подлакътник от Мареа Пък може и дамите да си отбелязват с колко са отслабнали след поредната диета.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар