ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо коланът е задължителен? (Размисли от един блог)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:ntodorov написа:Колега, без да се обиждаш, но имаш ли нещо общо с военните ?... Навремето в казармата изпълнявах безпрекословни команди без да мисля и да се цупя като сърдито дете, камо ли да тропам с крак.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
No_Name написа:NikMar, в Германия и Франция трябваше да си слагам колана дори на задната седалка.
Коментар
-
ntodorov написа:Lobohar, прав си, но с риск да изкривя темата ще кажа: Законите ни ( повечето ) са сагрегиращи "вратички" за заинтерисовани хора ( властимащи ). Не може един закон да отнеме детските на моето дете, а да ги даде на друго, защото моят доход бил по-голям А - моите данъци ( съответно по-големи) какво предимство дават на моето семейство? ...Аз съм за коланите, но това трябва да бъде личен избор.
Коментар
-
Спорът според мен е безсмислен. Ясно е, че коланите са да предпазват хората от по-тежки травмипри удар. А защо? Ами защото с тия кирливи 15 лева здравна осигуровка на месец не може да си платиш и най-кьопавата операция. Да не говорим, че държавата трябва да ти плаща, доколкото знам,90% от заплатата докато си в болнични. Така че, тя е заинтересована да ни държи в добро здраве за да иизлизаме по-евтино. Това горе-долу е моята гледна точка.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Immortal написа:От всички мнения до тук най си харесах това на Оги Коланът НЕ Е само за собствената ни безопасност. От тук и безсмислеността на поста в блога.Аз си слагам колан дори когато вкарвам колата в гаража. По навик.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
провинциалиститеее са виновнииииииииии аз като си ходя на село винаги си слагам колан(в София не защото чета вестник и ми пречи) а мотора карам с тиранти ,иначе КИКИ правилно го е казал държавата си има достатъчно милиони мозъчни инвалиди за да гледа и физически такива още толкова .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:провинциалиститеее са виновнииииииииии аз като си ходя на село винаги си слагам колан(в София не защото чета вестник и ми пречи) а мотора карам с тиранти ,иначе КИКИ правилно го е казал държавата си има достатъчно милиони мозъчни инвалиди за да гледа и физически такива още толкова .Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Humppa
jenshen73 написа:Ако някой се хване да го прочете - ще стигне до един извод - в цялото Белене няма други хора освен него - Longanlon е като Галин Релефа, но не на мускулно-релефно, а на интелектуално ниво...
Коментар
-
Няма ли да поспорите малко и за задължителните профилактични прегледи при GP-тата всяка година - там е същото.Като оставим настрана хуманността на държавата, целта на тези превантивни мерки е да се избегнат по-големи разходи - грижа за инвалиди, поддържане на пациенти в кома и други хубави нещаBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
lyubohar написа:ntodorov написа:Lobohar, прав си, но с риск да изкривя темата ще кажа: Законите ни ( повечето ) са сагрегиращи "вратички" за заинтерисовани хора ( властимащи ). Не може един закон да отнеме детските на моето дете, а да ги даде на друго, защото моят доход бил по-голям А - моите данъци ( съответно по-големи) какво предимство дават на моето семейство? ...Аз съм за коланите, но това трябва да бъде личен избор.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Хм, от размислите в темата разбирам, че държавата се грижи за своите поданици и затова ги глобява, когато рискуват собствения си живот и здраве. Бях останал с други впечатления, че за държавата "нет человека, нет проблемы" , както е казал класикът, но тази тема ми даде друг поглед върху нещата :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
tomazo написа:провинциалиститеее са виновнииииииииии аз като си ходя на село винаги си слагам колан(в София не защото чета вестник и ми пречи) а мотора карам с тиранти ,иначе КИКИ правилно го е казал държавата си има достатъчно милиони мозъчни инвалиди за да гледа и физически такива още толкова .FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
snake написа:Хм, от размислите в темата разбирам, че държавата се грижи за своите поданици и затова ги глобява, когато рискуват собствения си живот и здраве. Бях останал с други впечатления, че за държавата "нет человека, нет проблемы" , както е казал класикът, но тази тема ми даде друг поглед върху нещата :D .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар