NikMar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо коланът е задължителен? (Размисли от един блог)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да - има резон в това. От къде на къде ще ме наказват, когато рискувам единствено себе си. По тази логика всеки ден трябва да имам "катаджии" и на работното си място. Последно време обаче ми прави впечатление, че е занижен контрола по безопасността при превоз на деца. Ако аз мога да избирам степента на сигурността си - детето ми няма избор. Е за детските колани - трябва да има наказание.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Да - има резон в това. От къде на къде ще ме наказват, когато рискувам единствено себе си. По тази логика всеки ден трябва да имам "катаджии" и на работното си място. Последно време обаче ми прави впечатление, че е занижен контрола по безопасността при превоз на деца. Ако аз мога да избирам степента на сигурността си - детето ми няма избор. Е за детските колани - трябва да има наказание.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:ntodorov написа:Да - има резон в това. От къде на къде ще ме наказват, когато рискувам единствено себе си. По тази логика всеки ден трябва да имам "катаджии" и на работното си място. Последно време обаче ми прави впечатление, че е занижен контрола по безопасността при превоз на деца. Ако аз мога да избирам степента на сигурността си - детето ми няма избор. Е за детските колани - трябва да има наказание.A17DTС/S
Коментар
-
style34 написа:Тя тъпата държава затова ли изгони милиони от тук? Да работят за чужди страни и още милиони да се стремят към това като мен? Ако си мислиш, че някой мисли не за собствения си гъз, а за благото на държавата и за нейното бъдеще си в мноооого голяма заблуда.
Коментар
-
ntodorov написа:ПС: И защо си мислиш, че някой трябва наистина да ми казва кое е добро за мен. Някой да те е питал теб дали ти е добре с новите цени на тока, бензина, цигарите, тока, парното, въздуха и прочие? Отговори си на въпроса и после мисли като голям.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Не искам да зачеквам една болна тема, но забелязали ли сте, че противниците на коланите са 99% живущи извън София?
Коментар
-
Lane Staley написа:ntodorov написа:ПС: И защо си мислиш, че някой трябва наистина да ми казва кое е добро за мен. Някой да те е питал теб дали ти е добре с новите цени на тока, бензина, цигарите, тока, парното, въздуха и прочие? Отговори си на въпроса и после мисли като голям.A17DTС/S
Коментар
-
Аз не мога да карам без колан.... незнам защо... забелязал съм че ако не си сложа колана ми е неодобно.... навик ли е незнам...От коланите може и да има вреда... Мога да дам конкретен пример.... Незнам дали сте чули за катастрофата на суходолска с боклукджийски камион и една баничарка...Мъжа в баничарката ми беше много добър колега, но за съжаление почина при тази катастрофа. Ако е бил без колан е можел да се спаси, защото щеше да може да се премести на съседната седалка, обаче не е успял защото колана го е фанала за седалката и не е можел да мръдне...Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Lobohar, прав си, но с риск да изкривя темата ще кажа: Законите ни ( повечето ) са сагрегиращи "вратички" за заинтерисовани хора ( властимащи ). Не може един закон да отнеме детските на моето дете, а да ги даде на друго, защото моят доход бил по-голям А - моите данъци ( съответно по-големи) какво предимство дават на моето семейство? ...Аз съм за коланите, но това трябва да бъде личен избор.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:ПС : Това, което съм цитирал в моя пост не заслужава ли съпротива или етапа на стадно развитие в тази държава ще ни държи вечно поклонни и премирими. Ти наистина ли мислиш , че някой по-добре от теб самия знае, кое е най- доброто за теб ?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:ntodorov написа:ПС : Това, което съм цитирал в моя пост не заслужава ли съпротива или етапа на стадно развитие в тази държава ще ни държи вечно поклонни и премирими. Ти наистина ли мислиш , че някой по-добре от теб самия знае, кое е най- доброто за теб ?A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:По-важното в случая е съдържанието на нашите портфейли. Повярвай ми.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Не, няма да спорим повече. Всеки си има свои разбирания за нещата. Подобен спор "плаче" за друга тема, но оставам с впечатлението, че интерпретираш неправилно моите коментари. Колега, без да се обиждаш, но имаш ли нещо общо с военните ?... Навремето в казармата изпълнявах безпрекословни команди без да мисля и да се цупя като сърдито дете, камо ли да тропам с крак.ПС: Не изключвам варианта да говорим за едно и също нещо. Ей- това не харесвам на форумите. Трябва си жива визия иA17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар