Добавям - аз отказвам да те лежа, защото си решил да не си в тежест на роднините си!А иначе законът не пази вас, а пази другите от вас като ви кара да си слагате коланите.Айде давам и друга ситуация за размисъл. Всички саморазполагащи с живота си замислят ли се какво ще причинят на водач, който ги вози и който катастрофира?@ntodorov - бирата е от мен следващия път. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо коланът е задължителен? (Размисли от един блог)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Airfan написа:Добавям - аз отказвам да те лежа, защото си решил да не си в тежест на роднините си!А иначе законът не пази вас, а пази другите от вас като ви кара да си слагате коланите.Айде давам и друга ситуация за размисъл. Всички саморазполагащи с живота си замислят ли се какво ще причинят на водач, който ги вози и който катастрофира?@ntodorov - бирата е от мен следващия път. :DЗначи един съвет от мен - преценявай добре в кой ще се блъскаш - има ли той въздушни възглавници, сложил ли е колан. Ако всичко е Ок смело си размажи колата в неговата.Аз също си взех поука - като реша да изпреварвам като идиот, първо се убеждавам, че всички в колата ми са с колани и после вече няма проблем да се натряскам в насрещно-движещия се.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
тука кви простотии се говорят не е истина,от прочетените последни постове разбирам,че за да си сложа колана трябва да съм решил да се блъскам здраво така ли? Всеки да кара както иска,ако искате карайте и глава извън купето,за да е риска да оцелеете по минимален,все мие тая,но не казвайте на хората спазващи закона и ценящи живота си и тоя на спътниците си,че колана е безмислен или смешенex.Мареа ТД100
Коментар
-
style34 написа:tomazo написа:ааа 500 ше е глобата га умрат тияАз не си слагам колана щото ше ми развали тена ,като карам гол да се изпека на колан :D
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Vladim написа:Абе на тази тема още ли никой не и тегли ключа?. И освен това мисля, че е време за тема: "А защо със зимни гуми през зимата ? "
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Vladim написа:Абе на тази тема още ли никой не и тегли ключа?. И освен това мисля, че е време за тема: "А защо със зимни гуми през зимата ? "
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
...
Затова казах, че колана не е причина за катастрофа, нито предпоставка за избягването и. Ако някой кара като малоумен и се тресне в мен - да си носи отговорността, защото аз може и да съм с колан, но бременната ми жена или оперирания ми баща да не са. Малко цинична е логиката да слагам колан, за да е по-малко наказанието на този, който ме е ударил и евентуално - осакатил.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
paralesa написа:тука кви простотии се говорят не е истина,от прочетените последни постове разбирам,че за да си сложа колана трябва да съм решил да се блъскам здраво така ли? Всеки да кара както иска,ако искате карайте и глава извън купето,за да е риска да оцелеете по минимален,все мие тая,но не казвайте на хората спазващи закона и ценящи живота си и тоя на спътниците си,че колана е безмислен или смешенThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Vladim написа:А, какво масло да си купя?Или става и с маргарин?
Абе още ли ги обсъждате тези колани?
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар