Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо коланът е задължителен? (Размисли от един блог)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добавям - аз отказвам да те лежа, защото си решил да не си в тежест на роднините си!А иначе законът не пази вас, а пази другите от вас като ви кара да си слагате коланите.Айде давам и друга ситуация за размисъл. Всички саморазполагащи с живота си замислят ли се какво ще причинят на водач, който ги вози и който катастрофира?@ntodorov - бирата е от мен следващия път. :D

Коментар

Airfan написа:
      Добавям - аз отказвам да те лежа, защото си решил да не си в тежест на роднините си!А иначе законът не пази вас, а пази другите от вас като ви кара да си слагате коланите.Айде давам и друга ситуация за размисъл. Всички саморазполагащи с живота си замислят ли се какво ще причинят на водач, който ги вози и който катастрофира?@ntodorov - бирата е от мен следващия път. :D
      Аз тези разсъждения нещо не ми се виждат нормални - ти си слагай колана, че като карам като луд и те смажа да оцелееш, за да не лежа в затвора??? Значи един съвет от мен - преценявай добре в кой ще се блъскаш - има ли той въздушни възглавници, сложил ли е колан. Ако всичко е Ок смело си размажи колата в неговата.Аз също си взех поука - като реша да изпреварвам като идиот, първо се убеждавам, че всички в колата ми са с колани и после вече няма проблем да се натряскам в насрещно-движещия се.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Абе на тази тема още ли никой не и тегли ключа?
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

тука кви простотии се говорят не е истина,от прочетените последни постове разбирам,че за да си сложа колана трябва да съм решил да се блъскам здраво така ли? Всеки да кара както иска,ако искате карайте и глава извън купето,за да е риска да оцелеете по минимален,все мие тая,но не казвайте на хората спазващи закона и ценящи живота си и тоя на спътниците си,че колана е безмислен или смешен
          ex.Мареа ТД100

Коментар

style34 написа:
            tomazo написа:
            ааа 500 ше е глобата га умрат тия Аз не си слагам колана щото ше ми развали тена ,като карам гол да се изпека на колан :D
            Аз пък заради това карам без ръце, че само китките ми ще се изпекат и ще ми стои грозно :D
            ама на часовник сте се изпекли нали :D не знам дали сте карали от тия старите зилове ама каква жега е вътре лятото и как грее :D p.s.а по темата за коланите никога няма да ги стигнем германците
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Vladim написа:
              Още не е за ключ. Аз например така и не разбрах защо трябва да карам с колан, ако може някой, а още по-добре всички изказали се до момента още един път да обяснят . И освен това мисля, че е време за тема: "А защо със зимни гуми през зимата ? "
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                Vladim написа:
                Още не е за ключ. Аз например така и не разбрах защо трябва да карам с колан, ако може някой, а още по-добре всички изказали се до момента още един път да обяснят . И освен това мисля, че е време за тема: "А защо със зимни гуми през зимата ? "
                Е, ма ти си много схватлив, щом и дума не обелваш за включените къси през лятото
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

А, какво масло да си купя? Или става и с маргарин?
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Днес се очертава да е един много горещ слънчев ден. Лятото дойде. Още ли да карам с антифриз? :D
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Vladim написа:
                      Маргарин може, но само ако е с фибри.
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

...

Затова казах, че колана не е причина за катастрофа, нито предпоставка за избягването и. Ако някой кара като малоумен и се тресне в мен - да си носи отговорността, защото аз може и да съм с колан, но бременната ми жена или оперирания ми баща да не са. Малко цинична е логиката да слагам колан, за да е по-малко наказанието на този, който ме е ударил и евентуално - осакатил.
                        Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                        Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

paralesa написа:
                          тука кви простотии се говорят не е истина,от прочетените последни постове разбирам,че за да си сложа колана трябва да съм решил да се блъскам здраво така ли? Всеки да кара както иска,ако искате карайте и глава извън купето,за да е риска да оцелеете по минимален,все мие тая,но не казвайте на хората спазващи закона и ценящи живота си и тоя на спътниците си,че колана е безмислен или смешен
                          Кой казва, викаш, да не се слага колан????????????????????????????????????????????? ??????????????????????
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Vladim написа:
                            Ти за колата ли питаш или за други цели ти трябва смазка?

Коментар

Vladim написа:
                              мани го маслото виж дали ти се запотяват джамците
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Vladim написа:
                                На опаковката на Кастрол магнатек пише, че е безвредно за здравето, така че може и картовки да си пържиш в него Абе още ли ги обсъждате тези колани?
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                                X