Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кое ще изберете... вие е?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Доколкото гледам моделите, става въпрос за второто поколение "Еврован", което се продава все още като ново.Мислех че става въпрос за нова кола. Ако е втора ръка - естествено, че най-запазеното.

Коментар

Lancia-та най ми харесва.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
        Lancia-та най ми харесва.
        Всички са еднакви - дори няма особени разлики на живо. Phedra-та е и най-скъпа, ако може да се намери запазена...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Re: Кое ще изберете... вие е?

Xaus написа:
          Като външен вид имат леки разлики но са почти минимални... Като ценова гама Ланчията е с една идея по евтина...
          jenshen73 написа:
          Всички са еднакви - дори няма особени разлики на живо. Phedra-та е и най-скъпа, ако може да се намери запазена...
          Последно, по-скъпа или по-евтина е?А иначе аз говоря за интериора, самата кола даже не съм я виждал на живо, единственоснимките които е пуснал колегата. Ситроена го класирам на последно място - не ми харесва грам.То е ясно, че са едни и същи почти, но е достатъчно дори само цветово да са различни за да избераедно пред друго. Но разбира се, бих направил компромис и бих взел най-запазения екземпляр.А отделно: HDI vs. JTD ?От дизели не разбирам - кое е по-добро?
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Коментар

Re: Кое ще изберете... вие е?

До колкото съм запознат HDI е аналог на JTD от което следва че JTD е по добро но да ли е така незнам...
              Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
              Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

А има ли изобщо някакво значение?Все едни един и същ ... ги е правил Изобщо защо по дяволите ги продават под различни марки?Факана глобализация П.С: Най-евтината. Това ми се вижда единствения смислен избор :D
                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                X