За пръв път откакто съществува този форум, падам в тъч. Нито знам какво да кажа, нито знам как да реагирам. За сега ще се въздържа от някакви коментари и позиции, някъде по средата съм. Ни тъй, ни инък.....Ще следя темата!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зов за Помощ! 1912
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
-
Доколкото разбирам от по-горе писаното е в ареста. Живеем в един квартал, преди години завърши училището, в което учих и аз. Не се познаваме, макар че сме се засичали на сбирките на ФИАТ. Не вярвам да е лъжа писаното, на всеки може да се случи такъв вид измама, помня преди години вуйчо ми слиза от Св. Влас към Сл. Бряг и видял почти гол мъж целия в кръв. Оказа се поляк, който бил на почивка тук и "мутри" го ограбили. Става въпрос за 2002 година. Смилил се над него и дори го взе със себе си в Пловдив и живя поляка при него около седмица. Накрая се оказа, че въпросният поляк е платил на тукашни мутри за да инсцинират кражба на автомобила му (БМВ 530 Е39-ка) за да може да му изплатят застраховката в Полша. Да ама явно и бая бой е ял. Тъй, че тия чужденците не са света вода. Дано се оправи от тия бъркотий по-скоро момчето.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Immortal ХХХ ти на "държавността"!Мислиш ли, че трима човека ей така ще си оставим имената зад някаква "бабина девитина".Знам, че в Ямбол и Слиевн футбол не гледате, но се позинтересувай малко да видиш как е в големите градове.Феновете и особено тези на Ботев, според съдилищата сме "едни от най-големите престъпници" в тази държава.Само наши момчета има около 100 човека с един или друг вид присъда покрай измисления "Закон за футболното хулиганство".Така, че егати и философа, егати и професора. Прочети малко из гугъл и се информирай.Конкертно потърси за мача Локо Горна - Ботев.НИКОЙ НЕ Е ОПРЯЛ НОЖ НА НЯКОЙ ДА ДАВА ПАРИ!Момчето няма баща и мисля се сещаш кой се е грижел за баба му и майка му, с които живее!Ако си чел внимателно щеше да видиш, че е използван в началото служебен защитник, защото майката няма пари да плаща на адвокат. въобще.. XXX - българска работаа за човека, който призовава никой да не дава пари, му пожелавам абсолютно същото нещо да го сполети и него.Заключвайте я тази тема и живи и здрави на всичките философи и разбирачи...Темата очевидно ще бъде гореща...И именно заради това още един апел а не картон: Моля, опитайте се да запазите добрия тон и да си сдържате емоциите!Модераторски екип на fiat-bg.org.
Коментар
-
Желая успех на човека!... все си мислех, че хората търсещи помощ са една идея по-смирени, а и не желаят същото на на хората, от които търсят помощ.Все още ми е интесено как са отреагирали хората от форумите на lex.bg, най-адекватна реакция мисля, че би трябвало да имат там по конкретната тема ...Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили
Коментар
-
Ще покажа тук това, което написах докато коментирахме с колегите още преди появаването на тази тема:Esper написа:Tъй като аз явно съм от малцинството на което името "Грозния" нищо не говори, изобщо нямам идея какъв е проблема.От прочетеното разбирам, че човека е с условна присъда за футболно хулиганство а в момента е обвинен в кражба.С какво бих му помогнал, освен с пожелание за късмет ако наистина е невинен?При тези факти, колко от хората, които не го познават ще си мръднат пръста?И всъщност за какво ни молят?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Какво смирен бе, братче, лично аз на 3 пъти тръгвам да отговарям в тая тема и на края трия всичко и затварям прозореца, къде от уважение към някои от потребители, къде от възпитание. А в същност както 1912, така и останалите му другари са ми напълно непознати и нямам и извора ми на информация е този абсурд и бледо подобие на тема във форума, в които всеки ден разглеждам и с удоволствие чета постовете на тези членове.Ctrl + A и после delete. Но замисле какво е да имаш другар (да, те комунистите са виновни за всичко - и за хулиганите по стадионите дето после правят интернет измами), който е в беда и обвинен не справедливо. Търсиш помощ в една общност, която смяташ, че би откликнала заради една обща страстна мания. А от там какво получаваш? Мълчание и мишкуване да беше - добре. Тегли ти се една XXX майна и те наричат измамник. Момчетата пак се държаха повече от културно и на място, запазвайки приличен и дори прекалено вежлив тон, въпреки тези абсурди. Но всяко нещо си има граници.Аз също. Три пъти писах. Три пъти трих. И трите пъти използвах нецензурни думи. И имам особени силни болки в долната част на торса за това, чие дете чете форума и щяло да се научи да псува - та тогава това си е един бъдещ футболен хулиган. Ужас, изтървахме детето.Та това е. Лично аз цял ден имам силното желание да не отварям тази тема повече, защото с всяко следващо отваряне имам чувството, че ще изригна и ще си кажа всичко без цензура и тогава най-вероятно ще има обидени.Зверски, ама зверски съм разочараван.Ама боли ви XXX.П.П. Искам тема +18, в която да мога да псувам. Чувствам като в девическо училище.Модерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org.
Коментар
-
Поради липсата на възможност да имам ясно и стабилно мнение по темата си позволих да отворя тема, с молба за изграждането на такова, във форума на lex.bg, където съм дали линк към темата в "нашия" форум. Ето и самата тема:http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=3&t=36265Смятам, че евентуалните мнения на потребителите на гореспоменатия форум, биха помогнали (поне на мен) да имам адекватна позиция по въпроса ...Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили
Коментар
-
BolgAryan написа:Какво смирен бе, братче...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Правилата са си правила и никой не ги коментира.Също както и нарушението им е нарушение. Мрънкане от моя страна в това отношение няма да чуеш.Момента с тълкуването и прилагането на правилата е малко по-деликатен, но също така и не от толкова важен.Желание да не спазвам правилата, въпреки горния ми пост, нямам. Но след тази тема май нямам и особено желание да пиша тук...
Коментар
-
Само да кажа на колегата Иммортал - съседа ми го "осъдиха" 20 дена да рие конски фъшкии за футболно хулиганство. Аз бях с него и причината за това беше, че на въпроса на един полицай: - какво ме гледаш все едно, че ще ме купиш, той отгобори с - еми и това може да стане.Веднага му скочиха и 24 арест - после съдята му даде 20 дена по бързата процедура.Интересното е, че същият този съдя след обиск в дома на една адвокатка и един мръсен мангал, които с фълшиви пълномощни (намерени при обиска много фълшиви документи, и подпечатани нотариално бели листа) са присвоявали десетки апартаменти от стари хора, не можа да намери достатъчно доказателства дори за 24 часов арест.Та колкото и невероятно да е ние сме в България и тук всичко е възможно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар