Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зов за Помощ! 1912

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За пръв път откакто съществува този форум, падам в тъч. Нито знам какво да кажа, нито знам как да реагирам. За сега ще се въздържа от някакви коментари и позиции, някъде по средата съм. Ни тъй, ни инък.....Ще следя темата!!!

Коментар

1912-Николай,е човека,който купи моето червено Типо.Сега му звънях на глобулския номер,но няма връзка.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Аз не разбрах къде е сега въпросния човек?4 месеца го нямало... ?!?!?Укрил ли се е някъде?

Коментар

tehribo написа:
          От 4 месеца е в ареста и положението му е отчайващо.
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Доколкото разбирам от по-горе писаното е в ареста. Живеем в един квартал, преди години завърши училището, в което учих и аз. Не се познаваме, макар че сме се засичали на сбирките на ФИАТ. Не вярвам да е лъжа писаното, на всеки може да се случи такъв вид измама, помня преди години вуйчо ми слиза от Св. Влас към Сл. Бряг и видял почти гол мъж целия в кръв. Оказа се поляк, който бил на почивка тук и "мутри" го ограбили. Става въпрос за 2002 година. Смилил се над него и дори го взе със себе си в Пловдив и живя поляка при него около седмица. Накрая се оказа, че въпросният поляк е платил на тукашни мутри за да инсцинират кражба на автомобила му (БМВ 530 Е39-ка) за да може да му изплатят застраховката в Полша. Да ама явно и бая бой е ял. Тъй, че тия чужденците не са света вода. Дано се оправи от тия бъркотий по-скоро момчето.
            MB 280 S W108 67' - pickUp
            MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
            ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
            Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
            office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Айде бе...4 месеца в ареста за кражба...За убийство ги пускат под гаранция до делото...За да го оставят в ареста, значи има опасност да извърши друго престъпление или да се укрие.Държавата го храни 4 месеца ей така???Бабини девитини.

Коментар

Immortal ХХХ ти на "държавността"!Мислиш ли, че трима човека ей така ще си оставим имената зад някаква "бабина девитина".Знам, че в Ямбол и Слиевн футбол не гледате, но се позинтересувай малко да видиш как е в големите градове.Феновете и особено тези на Ботев, според съдилищата сме "едни от най-големите престъпници" в тази държава.Само наши момчета има около 100 човека с един или друг вид присъда покрай измисления "Закон за футболното хулиганство".Така, че егати и философа, егати и професора. Прочети малко из гугъл и се информирай.Конкертно потърси за мача Локо Горна - Ботев.НИКОЙ НЕ Е ОПРЯЛ НОЖ НА НЯКОЙ ДА ДАВА ПАРИ!Момчето няма баща и мисля се сещаш кой се е грижел за баба му и майка му, с които живее!Ако си чел внимателно щеше да видиш, че е използван в началото служебен защитник, защото майката няма пари да плаща на адвокат. въобще.. XXX - българска работаа за човека, който призовава никой да не дава пари, му пожелавам абсолютно същото нещо да го сполети и него.Заключвайте я тази тема и живи и здрави на всичките философи и разбирачи...Темата очевидно ще бъде гореща...И именно заради това още един апел а не картон: Моля, опитайте се да запазите добрия тон и да си сдържате емоциите!Модераторски екип на fiat-bg.org.

Коментар

Желая успех на човека!... все си мислех, че хората търсещи помощ са една идея по-смирени, а и не желаят същото на на хората, от които търсят помощ.Все още ми е интесено как са отреагирали хората от форумите на lex.bg, най-адекватна реакция мисля, че би трябвало да имат там по конкретната тема ...
                  Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили

Коментар

Ще покажа тук това, което написах докато коментирахме с колегите още преди появаването на тази тема:
                    Esper написа:
                    Tъй като аз явно съм от малцинството на което името "Грозния" нищо не говори, изобщо нямам идея какъв е проблема.От прочетеното разбирам, че човека е с условна присъда за футболно хулиганство а в момента е обвинен в кражба.С какво бих му помогнал, освен с пожелание за късмет ако наистина е невинен?При тези факти, колко от хората, които не го познават ще си мръднат пръста?И всъщност за какво ни молят?
                    Изобщо нямам намерение да коментирам дали е истина или не, обаче при фактите, поне тези с които започнахте темата на какво разчитате?Ясно е, че човек може да бъде жертва на каръщина.Обаче ако наистина за това става въпрос при вашия човек: Е при него просто се е изляла в изобилие...
                    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Какво смирен бе, братче, лично аз на 3 пъти тръгвам да отговарям в тая тема и на края трия всичко и затварям прозореца, къде от уважение към някои от потребители, къде от възпитание. А в същност както 1912, така и останалите му другари са ми напълно непознати и нямам и извора ми на информация е този абсурд и бледо подобие на тема във форума, в които всеки ден разглеждам и с удоволствие чета постовете на тези членове.Ctrl + A и после delete. Но замисле какво е да имаш другар (да, те комунистите са виновни за всичко - и за хулиганите по стадионите дето после правят интернет измами), който е в беда и обвинен не справедливо. Търсиш помощ в една общност, която смяташ, че би откликнала заради една обща страстна мания. А от там какво получаваш? Мълчание и мишкуване да беше - добре. Тегли ти се една XXX майна и те наричат измамник. Момчетата пак се държаха повече от културно и на място, запазвайки приличен и дори прекалено вежлив тон, въпреки тези абсурди. Но всяко нещо си има граници.Аз също. Три пъти писах. Три пъти трих. И трите пъти използвах нецензурни думи. И имам особени силни болки в долната част на торса за това, чие дете чете форума и щяло да се научи да псува - та тогава това си е един бъдещ футболен хулиган. Ужас, изтървахме детето.Та това е. Лично аз цял ден имам силното желание да не отварям тази тема повече, защото с всяко следващо отваряне имам чувството, че ще изригна и ще си кажа всичко без цензура и тогава най-вероятно ще има обидени.Зверски, ама зверски съм разочараван.Ама боли ви XXX.П.П. Искам тема +18, в която да мога да псувам. Чувствам като в девическо училище.Модерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Поради липсата на възможност да имам ясно и стабилно мнение по темата си позволих да отворя тема, с молба за изграждането на такова, във форума на lex.bg, където съм дали линк към темата в "нашия" форум. Ето и самата тема:http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=3&t=36265Смятам, че евентуалните мнения на потребителите на гореспоменатия форум, биха помогнали (поне на мен) да имам адекватна позиция по въпроса ...
                        Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили

Коментар

Прочетете в алфа форума мнението на колегата Stefan Caromov за да не пиша излишно.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

BolgAryan написа:
                            Какво смирен бе, братче...
                            Виж, това са правила, с които си се съгласил, когато си се регистрирал.Ако не искаш да ги спазваш ми напиши за да мога да изтрия профила ти.А форуми с насоченост +18 има колкото искаш.Този не е от тях и няма да бъде.Изобщо май трябваше да я изтриеш за четвърти път!
                            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Правилата са си правила и никой не ги коментира.Също както и нарушението им е нарушение. Мрънкане от моя страна в това отношение няма да чуеш.Момента с тълкуването и прилагането на правилата е малко по-деликатен, но също така и не от толкова важен.Желание да не спазвам правилата, въпреки горния ми пост, нямам. Но след тази тема май нямам и особено желание да пиша тук...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Само да кажа на колегата Иммортал - съседа ми го "осъдиха" 20 дена да рие конски фъшкии за футболно хулиганство. Аз бях с него и причината за това беше, че на въпроса на един полицай: - какво ме гледаш все едно, че ще ме купиш, той отгобори с - еми и това може да стане.Веднага му скочиха и 24 арест - после съдята му даде 20 дена по бързата процедура.Интересното е, че същият този съдя след обиск в дома на една адвокатка и един мръсен мангал, които с фълшиви пълномощни (намерени при обиска много фълшиви документи, и подпечатани нотариално бели листа) са присвоявали десетки апартаменти от стари хора, не можа да намери достатъчно доказателства дори за 24 часов арест.Та колкото и невероятно да е ние сме в България и тук всичко е възможно.

Коментар

Working...
                                X