DJ_STIVAN ме помоли да пиша тук.Едвам се спирам да отговоря на обидните епитети на някои от хората. Но и аз ще проявя разбиране, защото при толкова мошенници е нормално да се съмняваме.Просто за жалост никой от вас май не познава въпросния Николай, защото щеше малко да се замисли и да види че го няма от 4 месеца или щяхте да знаете за случилото се.И аз не съм запознат изобщо със съдебни истории и щуротии, но мисля че още не е образувано дело или нещо такова.От 4 месеца е в ареста и положението му е отчайващо.Утре ще се опитам да ви намеря номера на делото или каквото е там.Това са негови снимки, дано някой се сети за кого става въпрос.Това е линк от темата във форума на Ботев, където съм поел аз инциативата да събираме пари и повечето хора знаят за какво става въпрос.http://bultras.com/forum/viewtopic.p...&start=0Ако някой се съмнява нещомоя телефон е 0899191210 - Теодорна майка му е 0894409423, а домашния 032 29 02 00Както и да е, дано някой от вас с регистрация от преди наистина го познава, за да обясни и на останалите, защото в противен случай тази тема май се обезсмисля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зов за Помощ! 1912
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Историята много ми прилича на приказката: Гузен негонен бяга. Мисля, че историята е измислена, никой не е толкова тъп, че при липса на свидетели, освен един, който е съпричастен, да годи да тегли и да събира пари, че да връща нещо, което не е крал. Да не говорим как измамниците на бабата с появили тъкмо на време да грабнат парите, а тя имала досатъчно акъл да ги даде, но не достатъчно да се сети, че не са нейни. От друга страна, кой е този тъпия, който носи 5000 евро в задния си джоб?!? И от трета страна, този адвокат трябва да е много начинаеш, че при подобна ситуация да не може да измъкне клиента и да дрънка глупости, че при липса на независим свидетел, нямал никакъв шанс. И каква е тази практика да се дават максимални присъди на неосъждано лице - те на тези с по 100 дела им дават условни, пък на него максималната щели да му дадат - 10 години - не ми се рови да видя дали е толкова в НК - ей на в новините пише, че един се пробвал да убие жена си и му дали условна. И не на последно място, много удобно е изпращането на парите до някой-си до поискване, наистина е много удобно - тъкмо няма да могат да се проследят. На фона на вълната с измами с истории, които се сменят всяка седмица, това за мен е поредната такава. Това дали някой е регистриран от 10 дни или 10 години в някой форум няма особено значение - и аз днес мога да организирам събиране на средства за някой.....П.П. Точно защото не го познаваме, имаме пълното право да се съмняваме в история, която напълно се вписва в критериите "Измислена", особенно в частта за присъди и адвокати. Теглене и връщане на пари, които някой не е крал и някой, който има огромен шанс да се защити подобаващо с добър адвокат са просто смешни.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ogi28b написа:А аз ще помоля модераторите да изтрият темата и да забранят влизането от този адрес във форума! То бива бива измамници, ама вече сте много нахални бе, ** модерирано **Предварително съм съгласен с всички админ. мерки по мой адрес ПП: Най-малкото - темата веднага да се заключи, до изясняване Киро OF THE DAY , моля те!!!АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
-
ogi28b написа:Дрънкайте колкото щете, ама ние всички имаме доверие на колегата с доказана репутация - kiro_of_the_day Докато той не провери нещата по дадените данни, още веднъж моля темата да се заключи, за да няма излишни коментари.АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
-
Абе чак не ми се вярва като чета какво се пиша в тази тема. Осъзнайте се малко. Измама или не, никой не ви дава правото да квалифицирате ситуацията и хората свързани с нея по такъв начин. Звучи странно на първо четене и всеки има право да се съмнява и да се интересува, но начина, по който се нахвърляте тук е меко казано безумен. Докато четях темата на 2-3 пъти ми идваха доста нецензурни реплики, но все пак се въздържам към момента. Всеки има право да се интересува, но не и да обвинява.Момчето си го спомням от Итал Феста. Преки впечатления за него нямам. За това и не коментирам.L.A.-но моме и то както винаги последна инстанция и компетентна по всичко**модерирано**Не използвайте нецензурни думи в този форум.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
От всичките тези писания, единственото хубаво нещо е, че всички ще разберете колко нелепа и нагласена е цялата ситуация.Николай имаше една 2 годишна условна присъда, от футболните мачове и на всичкото отгоре не беше направил нищо, но тъй като беше най-отличаващия се в цялата ситуация стана изкупителна жертва.Също така нещата по това дело ги е оплел много здраво в самото начало, защото е бил сигурен, че е невинен и няма за какво да го задържат.Майка му е разчитала на съдебен защитник, който е тръгнал да измисля някакви сценарии и аз незнам какви, а през това време "обвинителите" изобщо не са спали...Както и да е, най-добре никой да не пише по тази тема докато не се появи някой, който го познава.Ще помоля kiro_of_the_day, да ми прати на ЛС skype или някакъв телефон за вързка.И пак, моля да си спестите определенията и епитетите. Какво правим като се убедите, че е истина?
Коментар
-
Аз съм говорил с 1912 един-два пъти, включително и на последния Италфест.... говорил е силно казано, но сме разменяли по две думи!Познавам го задочно от няколко години по форумите и съм сигурен, че той и хората около него са сериозни!Дали тази случка е истинскаа - НЕ МОГА ДА КАЖА, но за сметка на това не е нужно да го/ги нападаме - просто не изпращайте пари, докато не се провери достоверността на историята - никой не ви задължава, в крайна сметка А на колегите пуснали темата искам да кажа - следващия път когато искате да помогнете на някого, бъдете малко по-подготвени и със сигурност ще имате повече успех Все пак искате от хората пари и мисля е нужно поне да се запознаете в детайли със сигутацията, за да можете да отговорите на въросите на хората, от които искате помощ
Коментар
-
Докато не докажа по някакъв начин за съществуването на иска и/или делото, ще помоля да се въдържате от обидни епитети и мнения. Аз не съм обидил никой от вас, можеше да си стоя безучасно,когато майка му ме помоли да се свържа с фрумите за помощ,но реших да не съм безочастен и да помогна. Никой не ви е опрял ножа в гарлото да давате пари, както виждате всичко е по вашо усмотрение,есетествено,че ако на някой не му се вижда чиста работата няма да даде и точка по въпроса, неразбирам защо бяха тези остри думи!!! Мислех,че повече хора го познаваха и бяха запознати с проекта му за турбо типото но... явно съм грешал.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Не желая да обиждам никой, мнението си по въпроса ще изразя като се въздържа от трансфер. Смятам, че начина за решаване на проблема е меко казано неадекватен, по-скоро добър адвокат може да свърши чудна работа. Може би във форума на lex.bg ще помогнат на човека най-добре, но пък виж помощта няма да е финансова...Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили
Коментар
-
Днес съм ангажиран, но утре ще проверим нещата, ако се дадът съответните данни.И не нападайте колежката ele - това, което е написала - аз просто нямах времето да го напиша, е поне основното от поста и...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Актуалното състояние на преписка: 1022/2009 от описа на Районна прокуратура - Пловдив е:Възлагане на преписката на 14.05.2009 на Ваня ХристеваПреписката е в ПрокуратуратаДнес нямам повече време да се занимавам тръгвам по ангажименти.Остава да се провери дали въпросната преписка е за въпросното лице и за въпросното деяние. Но това утре. Ако имаме колега от Пловдив, който да го направи - още по-добре.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Тук май може да се прави проверка за дела:http://www.vks.bg/vks_p03.phpп.с. Иначе напълно съгласен c ele.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Съществуването или не на тази преписка в прокуратурата не означава, че човекът не може да е виновен.Абе вие този съд за мезе го взехте. Ей така раздават условни присъди за футболни мачове, ей така раздават от 3 до 10 години за джебчийски недоказани кражби...Колкото и да са компрометирани в някои отношения съдилищата в България, не са чак толкова некадърни и слепи.Щом е образувана преписка в прокуратурата, това означава че случаят е минал през дознание или следствие и то с мнение за виновност - тогава се дава на прокуратурата делото за изготввяне на обвинителен акт. Не познавам човека и не мога да кажа дали е измамник или не, но както и други колеги по-горе казаха - историята е съшита с бели конци и вони.Това, че някой е добър човек в очите на приятелите си не означава, че няма проблеми със закона.Сещам се за един наш колега, лека му пръст, който бе убит. Няма да споменавам ник или име. ТУк има колеги, които го познават и се кълнат, че е бил страхотен човек. Вярвам им.Обаче човекът е имал и 14 регистрирани кражби на коли....Затова - не се обиждайте един друг, всеки е прав за себе си. Аз лично НЯМА ДА помогна в този случай. Призовавам и колегите да НЕ ГО правят, пък нека всеки сам решава за себе си. Ако човекът е невинен, това ще се докаже лесно в съда.Успех!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар