Здравейте, става дума за приятеля ни Николай - 1912 ( победителя в клас до 2000кубика на Италфеста в Лесново - чрвеноо типо). Той има нужда от нашата помощ и бих искал да призова всичко които са съпричастни да помогнат. Ето и линк към темата в Алфа форума. Ще помоля ако може модераторите да направят тази тема като Важна за да има гласност. Благодаря!http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34782
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зов за Помощ! 1912
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Това са ПЪЛНИ, ама ПЪЛНИ глупости!!!Отначало докрай! Това с делото и т.н., а това с бабата и телефонната измама е върха на сладоледчето... Я ми кажи в кой съд е делото?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
А аз ще помоля модераторите да изтрият темата и да забранят влизането от този адрес във форума! То бива бива измамници, ама вече сте много нахални бе, модерирано! Предварително съм съгласен с всички админ. мерки по мой адрес ПП: Най-малкото - темата веднага да се заключи, до изясняване Киро OF THE DAY , моля те!!! Въздържайте се от подобни квалификации заради добрия език във форума.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
DJ_STIVAN - виждам те че си онлайн и в раздела - ако до 1 час не ми кажеш в кой съд е делото и неговият номер - трия темата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
naskobg написа:По презумция по нашето законодателство си невинен до доказване на противното. Много трудна работа е да го осъдят човека при тези обстоятелства. Приятелката на този тип е заинтересовано лице. Нещо пръстови отпечатъци? ДНК? Абе май намирисва историята.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:naskobg написа:По презумция по нашето законодателство си невинен до доказване на противното. Много трудна работа е да го осъдят човека при тези обстоятелства. Приятелката на този тип е заинтересовано лице. Нещо пръстови отпечатъци? ДНК? Абе май намирисва историята.
Коментар
-
Тъкмо щях да искам мнението на Кирчо по въпроса! И ако наистина е измама - по-добре да е актуална темата за да са наясно по въпроса колегите!От друга страна колегите DJ_STIVAN и 1912 са доста известни във алфа-форума и не ми се вярва по този смешен начин да искат да припечелят! Все пак са с 3-годишна регистрация там!
Коментар
-
Kолеги,извинявам се,но бях в банята и не съм видял мненията. Написал съм всичко което знам в темата. Верно,че малко съмнително,защото сега съм се регистрирал в този форум,но до преди само съм го чели не съм имал нужда да се регистрирам. Сега пуснах тема тук по молба на 1912. Не се сърдя на никой които използва обидни епитети към мен (до някаде ги разбирам) ако има начин киро да провери това което съм писал и потвърди ще се радвам, в противен случай незнам как да ви докажа думите си.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
DJ_STIVAN написа:Kолеги,извинявам се,но бях в банята и не съм видял мненията. Написал съм всичко което знам в темата. Верно,че малко съмнително,защото сега съм се регистрирал в този форум,но до преди само съм го чели не съм имал нужда да се регистрирам. Сега пуснах тема тук по молба на 1912. Не се сърдя на никой които използва обидни епитети към мен (до някаде ги разбирам) ако има начин киро да провери това което съм писал и потвърди ще се радвам, в противен случай незнам как да ви докажа думите си.
Коментар
-
Това което ми казаха е:Преписка 1022 от 2009 година на РП ПлосдивВсе още не е влезнала в съда а и за това се борим,защото ако влезне няма да има начин за споразомение ( това е което аз разбрах по думите на майка му,все пак не сам толкова наясно с нещата)Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
DJ_STIVAN написа:Това което ми казаха е:Преписка 1022 от 2009 година на РП ПлосдивВсе още не е влезнала в съда а и за това се борим,защото ако влезне няма да има начин за споразомение ( това е което аз разбрах по думите на майка му,все пак не сам толкова наясно с нещата)DJ_STIVAN написа:Преписка 1022 от 2009 година на РП Плосдив
Коментар
-
Хора нито съм учил за адвокат,нито съм запознат с термини и т.н. като ме питахте за номер на дело се обадих на майка му да я питам и това ми даде тя! За прокурора ставаше на въпрос след като се сключи сделката с Белгиеца, той да подпише, че няма материални искове към него или нещо подобно. От там нататак незнам как е точно схемата, но това което разбрах е ,че Белгиеца ще се договоеи след като влезе делото в съда с прокорора да изисква някаква минимална присъда. Незнам колко от вас познават 1912,но тези които го познават може да се позамислят дали са го виждали или дали са чували последните 4месеца нещо за него. Сега отново разговарях с майка му и утре тя ще се обади на адвоката да го пита за номер на дело или нещо подобно с което може да докаже,че този иск съществува, до тогава ще помоля да не ме обиждате или да си правите предварителни изводи!Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар