Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

как стои въпроса със спортните гърнета ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eми и ти си прав колега-въпрос на вкус или в случея въпрос на слух :D в момента даже и аз съм с кухо гърне и хич ни ма кефи -ето виж клипче http://vbox7.com/play:7f8b156312важното е на теб да си ти харесва,се пак го правиш за себе си,не за тругите ...и по закона на Мърфи тря да ти е гадно ...сиреч глоби,актове,спиране от движение и т.н.

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

Аз не мога да я разбера тая голфаджийска история с гърнетата... Ама сигурно съм стар и тъп...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

най-вероятно си прав !

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

cici написа:
          най-вероятно си прав !
          Да, най-вероятно... Звука е хубаво да идва от някой около 5 литров V8.Всичко друго е селско, голфаджийско изпълнение, за което такава глоба трябва да Ви тряскат, че да ви изпукат ушенцата.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е да ама не всеки може да кара V8 Няма лошо колата да понабучава басово.Ама не прекалено.Иначе ей такивата изпълнение дразнят много http://vbox7.com/play:b4d647bcМоята я взех без катализатор и с нормални гърнета ама сякаш понабръмчава особено на 2-2200 оборота изпада малко в резонанс ама после утихва.На празен ход иначе е интересно...понасича като Лада с 316 вал
            EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
            Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              cici написа:
              най-вероятно си прав !
              Да, най-вероятно... Звука е хубаво да идва от някой около 5 литров V8.Всичко друго е селско, голфаджийско изпълнение, за което такава глоба трябва да Ви тряскат, че да ви изпукат ушенцата.
              Абсолютно подкрепям мнението, но за жалост голяма част от притежателите на BRAVO са нереализирали се (Голфаджии).
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Мрън Мрън........

Коментар

batproho написа:
                  kiro_of_the_day написа:
                  cici написа:
                  най-вероятно си прав !
                  Абсолютно подкрепям мнението, но за жалост голяма част от притежателите на BRAVO са нереализирали се (Голфаджии).
                  Не е вярно, аз например съм нереализиран собственик на BMW Е30 (тоест още по-зле)
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хайде не слагайте всички под един знаменател!Това че гърнето е друго ,а не оригиналното ,не означава че ще трябва да слагат глоби!На тези дето си карат колата с издънени гърнета или с такива от по 30 кинта от битака съм съгласен ,но има и правопоточни гърнета ,които не реват!Моето е точно такова!Естествено че има промяна в звука ,но не е кой знае каква!Така че не всички коли със "спорнти" (умишлено слагам кавички) гърнета пускат алармите и будят хората!И между другото не се казва Мъфър ,а се казва Мъфлър...Идва от думичката Muffler ,която си означава Заглушител ,а не "спортно" гърне и се използва за всякакъв вид гърнета!И да не се говори излишно ,ето го моето гърне...
                    Прикачени файлове
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Хич не ми дреме кой колко му струва гърнето. Пречи ли с шум на околните - яка глоба и спиране от движение, докато влезе в норми. Аман от рейсъри! Като сложиш Ремус, колко коня му вдигаш на тоя атмосферен умрелник? Писнало ми е да ви слушам нощем ревящите бангии...
                      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

По-добре си купете примерно това:http://www.youtube.com/watch?v=b9XAC-BvUyo - ако искате да усещате мощили това:http://www.youtube.com/watch?v=1RZwwYXNzgM - ако ви се кара Ферари в овча кожаХем ще си се кефите, хем няма да ставате за смях пред нормалното общество около вас с тия пожарогасители вместо гърнета
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

muns61 написа:
                          Хич не ми дреме кой колко му струва гърнето. Пречи ли с шум на околните - яка глоба и спиране от движение, докато влезе в норми. Аман от рейсъри! Като сложиш Ремус, колко коня му вдигаш на тоя атмосферен умрелник? Писнало ми е да ви слушам нощем ревящите бангии...
                          Да вземеш да се успокоиш малко ли?Моята кола НЕ пречи!И в това съм 10000 % сигурен!Шумът си ми е в норма!Да мерили са го при извършване на ГТП!Това гърне си е предимно за вид...Далеч съм от мисълта ,че ще вдигне коне на моя умрелник или бангия ,както се изрази ти...Пределно ясно ми е ,че жилищните квартали не са писти! Гражданите с право се възмущават и питат - "А тия кога ще ги санкционирате"?И аз съм ЗА санкционирането ,но не всички с други гърнета!Интересно ми е ,като съм с друго гърне и шумът е в норма ,как ще ми спрат колата от движение!?А ако сложиш на колата истински Remus ,от фирмата ти дават документ ,че изпускателната система е минала TUV и катаджиите не могат да ти кажат нищо!И не ,не съм рейсър...Не карам рейс!Весели празници!
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

muns61 написа:
                            Колега много тежко го даваш ми се струва. Може да сме рейсъри ама не сме клавиатурни и като ти е писнало слез и ми кажи а не да обиждаш Извинявам се за оф-топика ама не се сдържах просто ...
                            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

muns61 написа:
                              Хич не ми дреме кой колко му струва гърнето. Пречи ли с шум на околните - яка глоба и спиране от движение, докато влезе в норми.
                              Тва добре, но проблема е че няма кой за измерва и определя тия норми......след като няма, излиза че всеки може да си кара както си иска......
                              Alfa 156 2.0 TS
                              Alfa 156 20VTurbo
                              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                              Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                                muns61 написа:
                                Хич не ми дреме кой колко му струва гърнето. Пречи ли с шум на околните - яка глоба и спиране от движение, докато влезе в норми.
                                Тва добре, но проблема е че няма кой за измерва и определя тия норми......след като няма, излиза че всеки може да си кара както си иска......
                                Точно така
                                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Working...
                                X