eми и ти си прав колега-въпрос на вкус или в случея въпрос на слух :D в момента даже и аз съм с кухо гърне и хич ни ма кефи -ето виж клипче http://vbox7.com/play:7f8b156312важното е на теб да си ти харесва,се пак го правиш за себе си,не за тругите ...и по закона на Мърфи тря да ти е гадно ...сиреч глоби,актове,спиране от движение и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как стои въпроса със спортните гърнета ?
Collapse
X
-
Аз не мога да я разбера тая голфаджийска история с гърнетата... Ама сигурно съм стар и тъп...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
cici написа:най-вероятно си прав !VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Е да ама не всеки може да кара V8 Няма лошо колата да понабучава басово.Ама не прекалено.Иначе ей такивата изпълнение дразнят много http://vbox7.com/play:b4d647bcМоята я взех без катализатор и с нормални гърнета ама сякаш понабръмчава особено на 2-2200 оборота изпада малко в резонанс ама после утихва.На празен ход иначе е интересно...понасича като Лада с 316 валEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:cici написа:най-вероятно си прав !Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:kiro_of_the_day написа:cici написа:най-вероятно си прав !
Коментар
-
Хайде не слагайте всички под един знаменател!Това че гърнето е друго ,а не оригиналното ,не означава че ще трябва да слагат глоби!На тези дето си карат колата с издънени гърнета или с такива от по 30 кинта от битака съм съгласен ,но има и правопоточни гърнета ,които не реват!Моето е точно такова!Естествено че има промяна в звука ,но не е кой знае каква!Така че не всички коли със "спорнти" (умишлено слагам кавички) гърнета пускат алармите и будят хората!И между другото не се казва Мъфър ,а се казва Мъфлър...Идва от думичката Muffler ,която си означава Заглушител ,а не "спортно" гърне и се използва за всякакъв вид гърнета!И да не се говори излишно ,ето го моето гърне...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Хич не ми дреме кой колко му струва гърнето. Пречи ли с шум на околните - яка глоба и спиране от движение, докато влезе в норми. Аман от рейсъри! Като сложиш Ремус, колко коня му вдигаш на тоя атмосферен умрелник? Писнало ми е да ви слушам нощем ревящите бангии...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
По-добре си купете примерно това:http://www.youtube.com/watch?v=b9XAC-BvUyo - ако искате да усещате мощили това:http://www.youtube.com/watch?v=1RZwwYXNzgM - ако ви се кара Ферари в овча кожаХем ще си се кефите, хем няма да ставате за смях пред нормалното общество около вас с тия пожарогасители вместо гърнетаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
muns61 написа:Хич не ми дреме кой колко му струва гърнето. Пречи ли с шум на околните - яка глоба и спиране от движение, докато влезе в норми. Аман от рейсъри! Като сложиш Ремус, колко коня му вдигаш на тоя атмосферен умрелник? Писнало ми е да ви слушам нощем ревящите бангии...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
muns61 написа:Хич не ми дреме кой колко му струва гърнето. Пречи ли с шум на околните - яка глоба и спиране от движение, докато влезе в норми. Аман от рейсъри! Като сложиш Ремус, колко коня му вдигаш на тоя атмосферен умрелник? Писнало ми е да ви слушам нощем ревящите бангии...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
muns61 написа:Хич не ми дреме кой колко му струва гърнето. Пречи ли с шум на околните - яка глоба и спиране от движение, докато влезе в норми.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:muns61 написа:Хич не ми дреме кой колко му струва гърнето. Пречи ли с шум на околните - яка глоба и спиране от движение, докато влезе в норми.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар