Опитвам се да подкарам въпросното устройство, но не мога да му вляза в настройките през браузъра. Не знам паролата.Използвах инсталационният магьосник който предлагат Welltech и намирам устройството когато е свързано с RJ, но почти нищо не мога да направя така.Има и сериен порт, обаче когато го включа през него нищо не се случва, дори не откривам въпросното устройство.На корпуса няма бутон за ресет, така че го отворих, открих мястото за бутона и имитирах натискането му със задържане - никаква промяна.Някой има ли идея как да го ресетвам това чудо или как да се справя с проблема по друг начин?Преди съм го ползвал и знам че работи, но беше настроено и предполагам, че по този начин са ме прецакали, като не са ми дали пароли или някой диск/инструкция.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за помощ - WellGate 1501
Collapse
X
-
Хм, а сега ако кажеш къде точно се намира ресет-а на платката ще ми спестиш едно сериозно ровене За да се ресетне подобно устройство в дебелите книги пише следното: натиснете и задръжте бутон ресет, включете захранването и избройте 15 сек. след това пуснете бутон ресет... Не знам в случая дали ще помогне, но скоро минавам на друг интернет и ще се пробвам при кабелджиите да видим дали те ще успеятSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Първо сложи на DHCP мрежовата на някой комп, ако ти даде адрес ще видиш на Gateway адреса на който трябва да ти излезне браузъра. През ком порт трябва да го телнетнеш, но и в този случай ти трябва парола. Ако никога не си слагал, сигурно е дефолтната, която обикновено я пише в упътването. ако нямаш такова, пробвай с admin/admin, или потърси из нета.Ето сайта:http://www.sip-voip-gateway.com/download.htmСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
u_bo
jenshen73 написа:Хм, а сега ако кажеш къде точно се намира ресет-а на платката ще ми спестиш едно сериозно ровене За да се ресетне подобно устройство в дебелите книги пише следното: натиснете и задръжте бутон ресет, включете захранването и избройте 15 сек. след това пуснете бутон ресет... Не знам в случая дали ще помогне, но скоро минавам на друг интернет и ще се пробвам при кабелджиите да видим дали те ще успеятpeho написа:Бутона е точно между диодите и конзолата. Пробвах с това да задържа, дори сигурно беше повече от 15 секунди, но нищо не стана.
Коментар
-
http://www.micronet.info/model_detai..._no=8&sno=91Я виж твоето у-во дали не е същото или подобно. С различна търговска марка.http://www.micronet.info/up_images/e...dfManufacturer Micronet Protocol Console Access Admin Model Micronet SP5002 User ID: mac Password: (none)Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Готово влязох през браузъра. Намерих си диска с инструкциите и открих кои са потребителското име и парола по подразбиране. Ето ги Login: root Password: Null (default) или казано по нашенски, няма парола. Сега се заемам да разгледам какви настройки има. Пак благодаря на всички, които се опитаха да помогнат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар