Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

хванат с алкохол

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Ние у провинцията като се натрескаме - се качваме у каруцата - и коня/магарето си знае пътя... Такива моди като автомобили - не ползваме - не защото немаме пари да си купиме, ооо..., пари си имаме... , ама колата как да я научиш сама да те прибира!?
    направо си те представих http://www.vbox7.com/play:97564183

Коментар

Dockera написа:
      kiro_of_the_day написа:
      Ние у провинцията като се натрескаме - се качваме у каруцата - и коня/магарето си знае пътя... Такива моди като автомобили - не ползваме - не защото немаме пари да си купиме, ооо..., пари си имаме... , ама колата как да я научиш сама да те прибира!?
      направо си те представих http://www.vbox7.com/play:97564183
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Само не мога да разбера, защо щом се спомене СЕЛО и провинция някой веднага се засяга? :D Факт е, че по селата по-често се случва някой да се напорка, да се метне на таралясника и да ходи да се трепе, или гази хора. Погледнете повечето ПТП-та причинени от пияни шофьори на, какви места се случват!? Да не говорим, че е пълно с таратайки без номера, или със стари номера на които се возят непълнолетни младежи...А, като цяло има една приказка "гузен негонен бяга" :D Като си отказал дрегер, или кръвна проба е нормално да ти наложат максималната санкция. А това, че си се напоркал и си седнал да караш определено не ти прави чест...
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Като се намлатим некаде с приятели и винаги аз ги возим - що така, не знам - съдба, дагоева....Като седна да карам пил с едната ръка винаги стискам закона, а с другата си допивам по път.... до сега проблеми не съм имал, защото знам кога да спра да пия Някой да е виждал ele?!

Коментар

Kuku написа:
            Някой да е виждал ele?!
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Vladim написа:
              Само не мога да разбера, защо щом се спомене СЕЛО и провинция някой веднага се засяга? :D Факт е, че по селата по-често се случва някой да се напорка, да се метне на таралясника и да ходи да се трепе, или гази хора. Погледнете повечето ПТП-та причинени от пияни шофьори на, какви места се случват!? Да не говорим, че е пълно с таратайки без номера, или със стари номера на които се возят непълнолетни младежи...А, като цяло има една приказка "гузен негонен бяга" :D Като си отказал дрегер, или кръвна проба е нормално да ти наложат максималната санкция. А това, че си се напоркал и си седнал да караш определено не ти прави чест...
              това се опитах да кажа и аз :D ама като пиша махмурлия не ми се получава
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Аз пък като се напия - или си ходя пеш или ако е далече местозапоя - се прибирам с такси... Аман от вещомания и тенекиелюбие...
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Lane Staley написа:
                  Kuku написа:
                  Някой да е виждал ele?!
                  Това някакво цвете ли беше??
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Д’ръто, изчезващ вид

Коментар

Хм. И като се сетя, че аз бях предупреден за "обидни и оскърбителни" постове към ele... тука една страница бъзици с колежката и нищо... Пак на пристрастия ми мирише...
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Това са комплименти За пред хората я наричам "лельо", да не я излагам с "бабо" Дека ми е ДУПреждението?!

Коментар

Working...
                        X