Пак един от вечните спорове:пушачи-непушачижените-мъжетелевски-цесекафиат-фолксвагенседесе-бесепедизел-бензинСофия-провинцията
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аидееее честито на пушачите хи хи хи хи
Collapse
X
-
mnpenchev
///// написа:Пак един от вечните спорове:фиат-фолксваген
Коментар
-
Аз скоро очаквам кандидат-самоубийците да почнат да ги вкарват в закона. Щом пушачите ще ги глобяват, че не могат да дишат без еквивалента на пенис в устата си... Абе мъжове, абе колеги, не ви ли се чини много фалически тоя култ към цигарата? И то цоцкате и гълтате, цоцкате и гълтате - чисто фелациоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ке си пуша ... на закона ма**та съм му таковал :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
jenshen73 написа:Аз скоро очаквам кандидат-самоубийците да почнат да ги вкарват в закона. Щом пушачите ще ги глобяват, че не могат да дишат без еквивалента на пенис в устата си... Абе мъжове, абе колеги, не ви ли се чини много фалически тоя култ към цигарата? И то цоцкате и гълтате, цоцкате и гълтате - чисто фелациоShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Скоро очаквам Директива от любимият Ви ЕС, която да задължавамъжете да онанират само след поставяне на презерватив. И други подобни очаквам, ама не ми отиват на модераторството...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Хехе,интересно казано. :D Сега по сериозно......В интерес на истината и на мен самият не ми се нрави факта че, малко или много сме ограничени от ЕС. Както казват някои хора...."замязваме както при Бай Тошово време." Щях да кажа нещо друго ама айде ще си премълча че иначе цензураУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
ШокБФС забранява със закон пушенето по стадионите, Наско отказва пурите20 май 2009 | 12:25От: Агоп Вартанянразмер на шрифта: a a a | разпечатайСофия. БФС ще забрани пушенето по стадионите в наредбата си за новия сезон, за да е в тон с приетия закон, анатемосал пушенетона обществени места. От есента клубовете ще трябва да имат стюарди на стадионите, които да дебнат дали някой от зрителите не е захапал фас. Глобата според новата нормативна уредба ще е доста сериозна. Запалянковците-непушачи пък вече ще имат право да привикат въпросните стюарди, за да натопят, че човекът до тях ги опушва като комин на "Кремиковци". Фенове, отказващи да загасят цигарите си, ще бъдат извеждани принудително от стадиона.Интересно е, че забраната ще удари и самото ръководство на БФС. Дори самият Наско Сираков е обявил, че ще бъде принуден да се откаже от навика си да гледа мачовете с пура в ръка.Ако закона се въведе наистина и на стадионите, аз лично очаквам огромен бум на побоищата по стадионите. С тоя футбол и без цигари...
Коментар
-
Това малко ми намирисва отново да е пресилено. Всяка година ходя в Испания и там има заведения, в които или се пуши навсякъде или има места за непушачи. Няма такова, в което да не се пуши изобщо! Да не говорим, че там пък не ти дават пепелник, само ако си поискаш, иначе си тръскаш на земята и никой нищо не ти казва. За сметка на това обаче са ми правили забележка, че пуша в парка, беше полицай...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар