Честито и от мен.Най ме радва ,че няма да виждам как разни недорасляци на по 11-12 години и нагоре пушат като откачени и от къде вземат пари за цигари?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аидееее честито на пушачите хи хи хи хи
Collapse
X
-
Абе пак симулират дейност. Като питаха един дали ще го спазва, ясно си каза НЕ. А освен това дали едно заведение ще е само за пушачи или само за непушачи е пълна простотия. То досега беше същото, ако човек се замисли по пътя на логиката. И в този ред на мисли всяко едно заведение ще си изкара лиценз за пушачи. Тъпа работа. Поне нещо смислено да вършеха... И аз мразя да усещам цигарен дим и да смърдя после, след като изляза от заведение, но... пита ли ме някой.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Пуша от около 7 години, около кутия на ден стигам и въпреки това приветствам закона. На мен, като пушач, ми е доста неприятно да се пуши в затворено помещение - още повече ако там се яде. А за горките непушачи... честно казано не искам да си представям какво им е. За това и се опитвам колкото е възможно повече да пуша на открито, където ще преча на максимално малко хора. А и цигарата ми е по-вкусна там Горенаписаното не важи при консумация на алкохол Въпреки, че на няколко пъти ми се случи да пия в апартамент на бивш пушач, който беше твърдо забранил да се пали вътре и махмурлука на другия ден е едно много приятно изживяване в сравнение с никотиновия такъв ... а за всичко останало има електронна цигара ...
Коментар
-
Явор Митев
-
Явор Митев
Коментар
-
Явор Митев
lubomm написа:Явор Митев написа:Измислих го....ето: - май*****та ви.... И нали знаете " - най-мразя да ми ядат като пуша"...
Коментар
-
Аз от около 9-10 години вече съм не-пушач така че съм бил и от двете страни, но до момента не съм срещал пушач, който да уважи правото на чист въздух на не-пушача така че подкрепям предложението макар че НИЕ отново ще ГО побългарим и естествено ще ГО опорочим .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар