Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аидееее честито на пушачите хи хи хи хи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито и от мен.Най ме радва ,че няма да виждам как разни недорасляци на по 11-12 години и нагоре пушат като откачени и от къде вземат пари за цигари?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Абе пак симулират дейност. Като питаха един дали ще го спазва, ясно си каза НЕ. А освен това дали едно заведение ще е само за пушачи или само за непушачи е пълна простотия. То досега беше същото, ако човек се замисли по пътя на логиката. И в този ред на мисли всяко едно заведение ще си изкара лиценз за пушачи. Тъпа работа. Поне нещо смислено да вършеха... И аз мразя да усещам цигарен дим и да смърдя после, след като изляза от заведение, но... пита ли ме някой.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Tornado написа:
        ...и от къде вземат пари за цигари?
        Тата носи, мама меси - да живей, живей труда!
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Пуша от около 7 години, около кутия на ден стигам и въпреки това приветствам закона. На мен, като пушач, ми е доста неприятно да се пуши в затворено помещение - още повече ако там се яде. А за горките непушачи... честно казано не искам да си представям какво им е. За това и се опитвам колкото е възможно повече да пуша на открито, където ще преча на максимално малко хора. А и цигарата ми е по-вкусна там Горенаписаното не важи при консумация на алкохол Въпреки, че на няколко пъти ми се случи да пия в апартамент на бивш пушач, който беше твърдо забранил да се пали вътре и махмурлука на другия ден е едно много приятно изживяване в сравнение с никотиновия такъв ... а за всичко останало има електронна цигара ...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Добре, че ги отказах иначе е добра идея
              НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

Коментар

Забранено е само на закрити места. Ще може да се пуши на открито.

Коментар

......да изпуша една цигара и ще се изкажа и аз....момент!!!

Коментар

Явор Митев написа:
                    ......да изпуша една цигара и ще се изкажа и аз....момент!!!
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Измислих го....ето: - май*****та ви.... И нали знаете " - най-мразя да ми ядат като пуша"...

Коментар

Явор Митев написа:
                        Измислих го....ето: - май*****та ви.... И нали знаете " - най-мразя да ми ядат като пуша"...
                        ехей не стакъв тон колега

Коментар

lubomm написа:
                          Явор Митев написа:
                          ехей не стакъв тон колега
                          Шегувам се бре.....този вечен спор "пушач - непушач" винаги ме е забавлявал, макар че много хора от тук могат да потвърдят, че когато става дума за пушене, се съобразявам с околните....

Коментар

АААААААААААА такъв тон го приемам се пак сме хора трябва да се съобразяваме с другите

Коментар

Аз от около 9-10 години вече съм не-пушач така че съм бил и от двете страни, но до момента не съм срещал пушач, който да уважи правото на чист въздух на не-пушача така че подкрепям предложението макар че НИЕ отново ще ГО побългарим и естествено ще ГО опорочим .
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Тая тема не я ли обсъждахме вече? Пушачи -непушачи,ала-бала...То е ясно,че няма да се спазва този закон,нещо никак не го виждам...
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X