Пушете квото пушите до 1.06.2010г. че после нема Остана и да се спазва или да има и контрол
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аидееее честито на пушачите хи хи хи хи
Collapse
X
-
Re: Аидееее честито на пушачите хи хи хи хи
Slavi_Lancia написа:Пушете квото пушите до 1.06.2010г. че после нема Остана и да се спазва или да има и контролФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
naskobg написа:Това го няма никъде по света или по-точно в тоя му вид, така че не злорадствай колега.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:naskobg написа:Това го няма никъде по света или по-точно в тоя му вид, така че не злорадствай колега.
Коментар
-
naskobg написа:А н енропейския съюз не е така, вярвай ми.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Според мен е искал да каже, че е насочен срещу 2,5 милиона българи а може би и така да го е казал а електронните медии тиражират друго а всъщност какво значение има какво точно е казал някой си Стоян?!?Изобщо това е типично нашенско решение - царе сме по забраните, които после никой не спазва и никой не следи съвестно за изпълнението им.Ето например в момента на мястото, където работя се пуши.В стаята сме трима а само аз не пуша.Сутрин като вляза мирише на татавици.По цял ден пуша пасивно.Не мисля, че ще наруша гражданските права на някого ако това се промени.Обаче ще сметна за идиотична забраната да не могат да го правят пред офиса.Или в откритото кафе пред офиса.Каквото и да е упоменато в този закон истината е една - крайните мерки никога не са водили до нищо смислено.А ако намесим и мястото, наречено България - фарса вече става пълен.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар