Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

някои виждал ли е това?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

някои виждал ли е това?

Този бус го срещнах вчера и за първи път виждам такъв модел на ФИАТ да не говорим за регистрациония номер.
    Прикачени файлове
    fiat coupe 2.0 16V

Не знам какъв модел е, ама погледни какъв регистационен номер има и иде кой знае откъде с него, а нас ни задължават да си сменяме номерата през година, то не бяха знаменца и холограми, този сигурно е регистриран 70-те.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Това е ФИАТ 238 (мисля че беше) и аз пръв път виждам такъв и за това го снимах и пуснах тук да го видят и другите ,а и регистрационния номер е интересен и незнам от коя държава е .
      fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Изглежда като излязъл от някой стар филм Изглежда също и доста добре за възрастта си , ако съдя по снимките
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
          Изглежда като излязъл от някой стар филм Изглежда също и доста добре за възрастта си , ако съдя по снимките
          Да точно като от филм на Луй дьо Финес или Борвил :D .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Още едно доказателство, че фиат са много издържливи
            Subaru B9 tribeca 3.0
            Peugeot 307 04
            Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
            Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Това е наджовяло времето! След дълго взиране сполучих да го намеря, това е FIAT 238, произвеждан е ’68-’83.Адски много се кефа на тея стари брички... От много време бая се кефа като скивам по улицата да движи все още по някой отцелял "Баркас", "Жук" или "Ниса"... Някак незнам защо са ми се запечатапи последните 2 и винаги ми напомнят за един доста ранен период от детството...
              Прикачени файлове

Коментар

Номера е холандски.
                '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

bagercho написа:
                  Номера е холандски.
                  Като се сетя как караше (50-60км/ч) сигурно е тръгнал преди месец от Холандия
                  fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Стара бричка,но все още буди уважение
                    Уважавам тези,които ме уважават!
                    Clube do Marea!

Коментар

Това GG сигурно означава Гага, Голландия, липсват само Гитлер и Гимлер от вица "Когда были в Гага, Голландия, Гитлер сказал Гимлера: "Гимлер, ты гуй !" и загилился: га-га-га-га-га... " :D .Бусчето наистина имам чувството, че се е пренесло през времето, а и тази регистрация - не мога да повярвам, че е актуална в някоя европейска държава. Не прилича на нашите евро-табелки, а по скоро на номерата в добрите стари времена, в които по улиците се движеха в пъти по-малко МПС и за регистрация в град като Пазарджик освен идентификацията Пз бяха напълно достатъчни една буква и 4 цифри, напр. Пз Б 0130 (номерът на старата ни семейна шкодичка ).
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ама като се замисля, че подмяната на номерата в Холандия е задължителна от доста години.Не знам...

Коментар

Може и полски да е номера, техните стари номера са черни.

Коментар

Само, че са като на Нисата и Жука от снимките по-горе.

Коментар

Сега последно каква е регистрацията? Маи никои незнае
                              fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Working...
                              X