Този бус го срещнах вчера и за първи път виждам такъв модел на ФИАТ да не говорим за регистрациония номер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
някои виждал ли е това?
Collapse
X
-
Не знам какъв модел е, ама погледни какъв регистационен номер има и иде кой знае откъде с него, а нас ни задължават да си сменяме номерата през година, то не бяха знаменца и холограми, този сигурно е регистриран 70-те.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
RoMeO_156_GTA написа:Изглежда като излязъл от някой стар филм Изглежда също и доста добре за възрастта си , ако съдя по снимкитеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
bubachko
Това е наджовяло времето! След дълго взиране сполучих да го намеря, това е FIAT 238, произвеждан е ’68-’83.Адски много се кефа на тея стари брички... От много време бая се кефа като скивам по улицата да движи все още по някой отцелял "Баркас", "Жук" или "Ниса"... Някак незнам защо са ми се запечатапи последните 2 и винаги ми напомнят за един доста ранен период от детството...
Коментар
-
Това GG сигурно означава Гага, Голландия, липсват само Гитлер и Гимлер от вица "Когда были в Гага, Голландия, Гитлер сказал Гимлера: "Гимлер, ты гуй !" и загилился: га-га-га-га-га... " :D .Бусчето наистина имам чувството, че се е пренесло през времето, а и тази регистрация - не мога да повярвам, че е актуална в някоя европейска държава. Не прилича на нашите евро-табелки, а по скоро на номерата в добрите стари времена, в които по улиците се движеха в пъти по-малко МПС и за регистрация в град като Пазарджик освен идентификацията Пз бяха напълно достатъчни една буква и 4 цифри, напр. Пз Б 0130 (номерът на старата ни семейна шкодичка ).Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар