Тази вечер имах доста гаден проблем с един банкомат в подлеза на орлов мост.Вкарвам си картата и на екрана никаква реакция- пак продължава да пише поставете карта.Аз естествено направо полудях защото петък вечер в 9 часа а в картата ми бяха всичките пари.Отгоре написали един телефон който пише от 8 до 18 и никой не го вдига
Почнах да го клатя и блъскам с идеята да му се задейства алармата и да се появи някой от банката ама нищо не стана.И незнайно как след около 5 минути на екрана излезе менюто за теглене.Избирам си аз сумата въвеждам пина, банкомата мисли и след малко изплюва невалидна карта.Та ми се струва че има някаква измама тука. Ако картата е невалидна( което не е защото след това изтеглих от друг) не трябва ли да го каже веднага когато я вкарам а не чак когато посоча сума за теглене и пина??И защо на екрана на банкомата се въртяха лога на няколко различни банки?По никакъв начин човек неможе да разбере на коя банка е тази машинария само на листчето с телефона пишеше Euronet.Та какво е най правилно да се направи когато банкомат на неизвестна банка ти глътне картата?Аз имах отверка в мен и малко му поизчекнах отвора дето се пъха картата докато го ритах.

Коментар