Колеги, как става това със преоразмеряване на снимките когато ги качваме със форума?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преоразмеряване на снимки
Collapse
X
-
Нее, мисълта ми е че снимката си е с реалния размер но пише че изображението е преоразмерено и като кликнеш на него излиза в цял размер.За това став въпрос.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Качваш я някъде (дата.бг, фото-зона.нет и т.н.) и копираш линка, от бутоните над полето за писане натискаш "Img",paste на линка, отново натискаш "Img" и си готов.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Mindzu написа:Аз ги намалям с една програмка ImageResizer. Програмката е много малка, става адски бързо и удобно и най-важното за мен е, че прави копие на снимката в новия размер без да затрива оригинала. Ако някой иска мога да му я пратя.IvanIanushev написа:Нее, мисълта ми е че снимката си е с реалния размер но пише че изображението е преоразмерено и като кликнеш на него излиза в цял размер.За това став въпрос.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Mindzu написа:Аз ги намалям с една програмка ImageResizer. Програмката е много малка, става адски бързо и удобно и най-важното за мен е, че прави копие на снимката в новия размер без да затрива оригинала. Ако някой иска мога да му я пратя.Drive or Die!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар