Колеги сестричката ми има бал тази година Ще я караме с най - хубавата кола "FIAT COUPE"! Искам да бъда до краи интересен и затова искам да сменя номер-а, или по точно да го замаскирам с имитация на номер само, че вместо цифри да напиша примерно "АБИТЮРЕНТИ" или нещо друго! Та по този повод търся помощ с фаил, който мога да си го разпечатам и лепна на номера! Ако имате идея от къде да си намеря ще бъде супер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По повод баловете малко помощ!
Collapse
X
-
Идеята е добра , а и колата също Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Някой покрай теб не разбира ли от фотошоп Ваденето лесна работа . А като се замислих , нямаше ли готови стикери със синята лента и логото на съюза . Само да извадиш надписа и да го лепнешП.С може да сложиш някоя снимка на наборката абитюрентка с Купето или без Yellow_Flash_Colorz_PDT_01Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
-
Re: По повод баловете малко помощ!
standox_ написа:Колеги сестричката ми има бал тази година Ще я караме с най - хубавата кола "FIAT COUPE"! Искам да бъда до краи интересен и затова искам да сменя номер-а, или по точно да го замаскирам с имитация на номер само, че вместо цифри да напиша примерно "АБИТЮРЕНТИ" или нещо друго! Та по този повод търся помощ с фаил, който мога да си го разпечатам и лепна на номера! Ако имате идея от къде да си намеря ще бъде суперFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ако напишеш АБИТЮРЕНТИ рискуваш яко да се изложиш, но ... ще те оставим да се помъчиш малко с тоя труден роден език...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Ако напишеш АБИТЮРЕНТИ рискуваш яко да се изложиш, но ... ще те оставим да се помъчиш малко с тоя труден роден език...Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
standox_ написа:jenshen73 написа:Ако напишеш АБИТЮРЕНТИ рискуваш яко да се изложиш, но ... ще те оставим да се помъчиш малко с тоя труден роден език...Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
За полицията нямам проблем! Имам сериозен човек, който ми е разчистил пътя. А и става дума за 2 км. от нас до ресторанта и след това свалям стикерите! По време на баловете при нас е пълно с такива като нас. Весело е! Веднъж в годината всички са позитивниLancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар