Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валерия - депутат на Слави

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Всичко, без изключение, около Слави Трифонов е реклама и едничката цел е изгода!Това е поредната рекламна изгъзица, след малоумните му конкурси, слепотата и прочие - сега ще има негов човек в парламента, ще има прозрачност, ще има новини от горещата точка.... там, от където излизат лайната
    А ти си поредният българин четящ жълтата преса и специалист по всичко! Ей така, като започне някой да говори наизуст... Всяка идея за нещо ново и по-различно се поругава от хора, като теб.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Neno Er написа:
      Като чета, форума е пълен с песимисти и материалисти.... Той е достатъчно известен и богат, че да търси изгода....чичо Нено
      Грешно!Мислиш ли, че онез 240+ свине, дето ние ги изпратихме в парламента, не са достатъчно известни и богати? Человеческата алчност е един от примерите за "безкрайност".Това че някой е вече известен и богат, не означава, ще той ще спре да иска още и още и още...Иначе, чичо Нено, за останалото си прав. Трябва промяна. Нови хора и нови лица. Но да са кадърни, доказали себе си и т.н.

Коментар

Vladim написа:
        Много "оптимистично" ми звучите повечето! :D Дайте, като нищо не може да се промени да хващаме самолетите, или да си теглим ножа и да приключим с мъката! @Kuku какви реклами, какви пет лева? :D @donnna мачове не гледам, тъпо занимание е за мен!
        Снощи гледах предаването на Трифонов и се изненадах леко ,не очаквах подобна инициатива от него (гледам рядко предаването ,някои неща ми харесват ,други не толкова ) ,леко се разочаровах и ми мина през главата какво би си помислил всеки средно-статистически бьлгарин ,като чуе предложението на Слави за това момиче..... А всеки ще се запита " след като вдигахме двата прьста ,след като Желев ни льга ,после Костов ,после Царя ,след това цялата каша с коалиции и подобни кретении,пьлното беззаконие на всички степени от дьржавата ,20 години хората вярват на тоя или оня " всеки ще си каже "абе какви глупости ни говори този " и до някьде ще са прави ,защото хората нямат никакво ,НИКАКВО доверие нито в институции ,нито в правителство ,нито в гражданска позиция ,а това е пагубното в една дьржава ...... Та аз сьм сьс смесени чувства ,от една страна е супер да има подобна инициатива ,но от друга ,като гледам тоталната апатия и вилнеещата простотия на всякьде .........и аз почнах да не вярвам .......
        http://fokkerc.flugmodel.net/

Коментар

Ооооо, Владим, моооооля те... нова идея - каква идея видя точно пък в Слави?Ти ако възхваляваш Слави, това вече е друго... Ама да ми кажеш, че трябва да приемам един прост човек с много пари за "спасение" - извинявай!!!

Коментар

Kuku написа:
            Ооооо, Владим, моооооля те... нова идея - каква идея видя точно пък в Слави?
            Или не си слушал, или не си гледал, или не си разбрал... Не ми се водят безсмилени разговори с теб!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Няма как да има смислен разговор по безсмислена тема

Коментар

Добре де Кики, кажи ни тогава. Като излезне някаква такава тема все си контра. Все създаваш впечатление като че ли си наясно как всъщност са нещата. Обаче всеки път се измъкваш с ’който има глава мисли’, ’голяма акция за отвличане на вниманието’ и всякакви подобни. Нищо конкретно. Смирено (и сериозно) те моля да споделиш твоята гледна точка към тая проклета държава, защото моите се поизчерпаха, а ти си толкова уверен в правотата си, постоянно в позиция ’А Господ отгоре през гъстия дим, гледаше на всичко тих, невъзмутим’, може пък да си видял нещо дето ние сме пропуснали.

Коментар

Казах ви, каквото имам да казвам - нужно ли е да напиша сто реда, за да ме разберете, като мога да се изразя и с три?Това си е чист рекламен трик, както всичко около Слави Трифонов!Тая смотла се направила на интересна и я свитнали работа, а сега Слави прави сензация от това.Както е уволнена заради една забележка към министъра, така и в парламента ще си седи в мишата дупка, а вечер в шоуто ще приказва угодно за някой... който плаща най-много.Как да не съм контра, като темита са идиотски Вие, щом виждате "спасителя" в лицето на учиндолски простак с пари, да ме прощавате, ама проблема си е изцяло ваш!

Коментар

Ей, ама ти все към Слави завиваш. Аз те питам за живота, Вселената и България изобщо. Или за да изкажеш мнение по нещо ти трябва насрещна позиция за да си контра?

Коментар

Не съм те разбрал - темата е за Слави и за това говоря за него...

Коментар

Аз също имам въпрос към KuKu, ако искаш ми отговори. Ти за кой би гласувал към настоящия момент? Кой във властта и в публичното пространство според теб НЕ Е "простак с пари"?
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Много хора във властта НЕ са протаци и имат пари, но това неги прави по-добри.... сигурен съм, че и сам ще се сетиш поне за дузина доказани такива!За кого бих гласувал... не съм мислил... то и да мисля, и да не мисля, все тая....Може би за най-безизвестните в листата, за да не отиде вота ми при червени, сини, жълти, бембени.... не съм мислил, наистина

Коментар

С какво ти си по-добър от Слави Трифонов, че с такава лекота го определяш като простак с пари?
                            KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                            Land Rover Discovery 2.5TD '94
                            EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                            EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                            EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

А???

Коментар

Working...
                              X