Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валерия - депутат на Слави
Collapse
X
-
Neno Er написа:Като чета, форума е пълен с песимисти и материалисти.... Той е достатъчно известен и богат, че да търси изгода....чичо Нено
Коментар
-
Vladim написа:Много "оптимистично" ми звучите повечето! :D Дайте, като нищо не може да се промени да хващаме самолетите, или да си теглим ножа и да приключим с мъката! @Kuku какви реклами, какви пет лева? :D @donnna мачове не гледам, тъпо занимание е за мен!
Коментар
-
Добре де Кики, кажи ни тогава. Като излезне някаква такава тема все си контра. Все създаваш впечатление като че ли си наясно как всъщност са нещата. Обаче всеки път се измъкваш с ’който има глава мисли’, ’голяма акция за отвличане на вниманието’ и всякакви подобни. Нищо конкретно. Смирено (и сериозно) те моля да споделиш твоята гледна точка към тая проклета държава, защото моите се поизчерпаха, а ти си толкова уверен в правотата си, постоянно в позиция ’А Господ отгоре през гъстия дим, гледаше на всичко тих, невъзмутим’, може пък да си видял нещо дето ние сме пропуснали.
Коментар
-
Казах ви, каквото имам да казвам - нужно ли е да напиша сто реда, за да ме разберете, като мога да се изразя и с три?Това си е чист рекламен трик, както всичко около Слави Трифонов!Тая смотла се направила на интересна и я свитнали работа, а сега Слави прави сензация от това.Както е уволнена заради една забележка към министъра, така и в парламента ще си седи в мишата дупка, а вечер в шоуто ще приказва угодно за някой... който плаща най-много.Как да не съм контра, като темита са идиотски Вие, щом виждате "спасителя" в лицето на учиндолски простак с пари, да ме прощавате, ама проблема си е изцяло ваш!
Коментар
-
Много хора във властта НЕ са протаци и имат пари, но това неги прави по-добри.... сигурен съм, че и сам ще се сетиш поне за дузина доказани такива!За кого бих гласувал... не съм мислил... то и да мисля, и да не мисля, все тая....Може би за най-безизвестните в листата, за да не отиде вота ми при червени, сини, жълти, бембени.... не съм мислил, наистина
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар