Вярно е че всеки си има цена, но влзиането на момичето е варянт да се случи нещо ново. Дори това че вс седмица при Слави ще дава отчет или нещо подобно е плюс, информация от извора В крайна сметка нещо трябва да се промени иот някаде трябва да се започне. а ние както сме мнителни и търсиме под вола теле винаги...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валерия - депутат на Слави
Collapse
X
-
Да, Слави може и да изглежда тъп, или дори да е такъв, но хората около него не са! Сценаристите му определено ми харесва как се изразяват и как мислят, начело с Кулеков!Малко или много, този опит с мадамата има смисъл, та дори и да е за кратко - и в единия и в другия случай ще има изводи! Пред алтернативата в Парламента да се насади някой селски дембелин, въплъщаващ облика на Бай Ганьо, кротко набивайки кебапчета в бюфета, с единствената мисъл дали ще му стане днес теракота на вилата или не - предпочитам момичето!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Като чета, форума е пълен с песимисти и материалисти.Не защитавам Слави. Той е достатъчно известен и богат, че да търси изгода.Просто трябва да има промени. Тая гнилоч трябва да се изрине от парламента.И за това трябват млади хора.Така, че ако бъде издигната кандидатурата на това сладурче, вие варналии взимайте нещата присърце.чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Кики, теб всъщност сегашното положение на нещата ти харесва, така ми се струва. Не го казвам обвинително, осъдително и т.н., просто от известно време подозирам че хората все повече се нагаждат към сегашния начин на живот в България и вместо да се опитват да обръщат нещата ’към по-добро’ използват системата и това че тя е ’лоша’ всъщност им свършва перфектна работа. Прав ли съм? Декларирам че не знам кой е Кики, нямам намерение да му правя психопрофили по интернет, нямам намерение да го коря, да му давам оценки въз основа на писанията му във форума. (Туй за всеки случай ако се възмутиш нещо като друг път хихи).
Коментар
-
profit
Kuku написа:Да си избираме депутатите по външен вид?
Коментар
-
Всеки иска повече и повече. Апетита идва с яденето, така че Слави като е богат и известен, не значи, че не иска да е още по-богат и известен. Както и да е. Как да съм оптимист? Отворете който и да е новинарски сайт и ми кажете повод за оптимизъм. Докато пиша това правя опит да намеря нещо такова и отварям dir.bg. Ето ги и новините на първата страница в момента""Пак се смилиха надThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Защо си мислите, че щом е направила забележка на министъра значи е стока? В политиката има два доста тъпи мита:1 Честност - нека е честен, пък ако и да е некадърен2 Да критикува - нека все е контар, нищо че няма идея как да станеГледах предаването, момичето не ме впечатли с нищо, че да гласувам за нея.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар