Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валерия - депутат на Слави

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Валерия - депутат на Слави

Гледахте ли шоуто? Тази вечер Слави Трифонов обяви, че предлагат Валерия (губи ми се фамилията) за мажоритарен депутат. Да припомня - това е момичето което си позволи да прави забележка на министър Гагаузов че пуши в министерството.Е? Ще подкрепяме ли или...? Много ще ми е интересно да прочета мнения, особено както ще е от Варненския район кандидат.

Крайно време е да се даде път на младите! Стига с тия търтеи в парламента дето не знаят ГСМ-а как да си пуснат! Аз съм за момичето да влезе в парламента!
    KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
    Land Rover Discovery 2.5TD '94
    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
    EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Некви евтинки рекламки надушвам

Коментар

Kuku написа:
        Некви евтинки рекламки надушвам
        Що бе колега?

Коментар

Симпатична поне стига с тези мумии в парламента. Аз поне на младите и симпатични хора по-голяма вяра имам, отколкото на грозните и стари
          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

абе вие Митко Бербатов и Манчестер Юнайтед не гледате ли....или финала на купата на Италия - Лацио - Фиорентина п.п. нищо против момичето....
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

И какво? Какво ще направи тая? Толкова бързо ще я схрускат големите риби, че сама няма да се усети какво се случва. А ако някой е прекалено непослушен има начини да замълчи трайно. Иначе е приятна
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Мацката е хубавка, но много бързо ще стане маша на някой.Толкова депутати има, дето никой не им знае имената - спотайват се в парламента, взимат си депутатските заплатки и многото привилегии, вдигат послушно ръчичка когато им нареди партията и толкоз.Прилича ми работата като на областния управител на Сливен - назначиха една мацка 76-ти набор (ако не се лъжа, че може и по-малка да е) за областен управител. И работата е същатата - к’вото кажe съответния чичко-паричко - това става.Народът има една много хубава поговорка за случая - "Една птичка пролет не прави".Да речем, че живея във Варна и да речем че я подкрепя и вземе че влезе в парламента. И като на първото гласуване тя подкрепи БСП ко прайм?

Коментар

А сега в момента какво правим?

Коментар

Аз в момента ям "Мюсли Тропикал", пък за вас не знам...

Коментар

Отсега е ясно че ще е маша. Маша на Слави Трифонов. Т.е. всичките му тези напъни за справедливост вече ще имат още един инструмент. Защото депутат може да задава въпроси в пленарна зала и задължително трябва да получава отговори. От гледна точка на човек в парламента могат да се видят много неща. Всяка седмица мацката ще е в шоуто и ще разправя - кой, какво, кого, как и т.н. Поне според замисъла. Така че ако гласува за БСП - значи Слави гласува за БСП. А той никога няма да допусне това. От мацката нищо няма да зависи във вземането на решения в парламента - но по отношение на осветеност, охо, възможностите са огромни.

Коментар

Като и броят една крупна за нея сума и ще спре да вижда много от нередностите в парламента, че и въпроси няма да задава. А ако на вас ви дадат една такава сума дали няма да си затворите очите. Примерно за 100000 или за 200 или за 1 млн.? Всеки без изключение си има цена
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Много "оптимистично" ми звучите повечето! :D Дайте, като нищо не може да се промени да хващаме самолетите, или да си теглим ножа и да приключим с мъката! @Kuku какви реклами, какви пет лева? :D @donnna мачове не гледам, тъпо занимание е за мен!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Всичко, без изключение, около Слави Трифонов е реклама и едничката цел е изгода!Това е поредната рекламна изгъзица, след малоумните му конкурси, слепотата и прочие - сега ще има негов човек в парламента, ще има прозрачност, ще има новини от горещата точка.... там, от където излизат лайната

Коментар

Щом мацката е меркантилна както се намеква, тогава защо не си е седяла кротко в министерството а е тръгнала да прави забележки на министъра и са я уволнили. Ако си е кротувала е щяла да си зима парички, държавна работа, колко по си послушен се развиваш финансово :D . А тя да иде да му прави забележки, че не си спазва сам заповедите.

Коментар

Working...
                              X