На моето (бившото) най ме дразнеше един проблем - странен шум около 345 - 350 км/ч. Точно заради тази причина го продадох и си купих бравока. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дъ си земали Murcielago LP640?
Collapse
X
-
bubachko
///// написа:Стига с тез смешните гоуфове, бре! ’Оди си вземи едно Енцо, Баце!
Коментар
-
Въобще не ги слушай. Не ти трябва тази кола.Един приятел ми каза, че много се чупели, а на него му го казал друг приятел, на който шефа на комшията му чул, че на един негов подчинен бившият му шеф имал май подобно и хората в сервиза (май сервиза е онзи до реката, дето много разбират от газови, ама трябва да си запишеш час за след месец, че имат само един канал) така му казали.Пък и аз четох в интернет по разни форуми, че е така. И съм склонен да им вярвам, защото всички писали май наистина са го чули от хора, които наистина познават други хора със сервизи.
Коментар
-
1115 написа:Въобще не ги слушай. Не ти трябва тази кола.Един приятел ми каза, че много се чупели, а на него му го казал друг приятел, на който шефа на комшията му чул, че на един негов подчинен бившият му шеф имал май подобно и хората в сервиза (май сервиза е онзи до реката, дето много разбират от газови, ама трябва да си запишеш час за след месец, че имат само един канал) така му казали.Пък и аз четох в интернет по разни форуми, че е така. И съм склонен да им вярвам, защото всички писали май наистина са го чули от хора, които наистина познават други хора със сервизи.Fiat Brava 1.4 97
Коментар
-
coupe 2000 написа:Аз като гледам снимката на Ламборджинито реших проблема с мястото за кората с яйцата , който си го купи от мен ще има подарък багажник за таван от москвича на дядо там могат да се слагат също компоти .Монтажа е от мен ще го няправя с електрожена на дядоlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Откажи се от офроудовото Ламбо. Вземи си ЮМЗ. От Беларуския завод БАТЕ потвърдиха, че разработват нова машина задоволяваща капризите на всеки клиент. Местните инженери са проектирали кабината без да щадят пространство, така, че в нея свободно да се поберат водача и кутията му с цигари. Климатичната инсталация подържа температури до+50С през лятото и -30С през зимата. Возията е прилично добра, когато машината работи на място. Шумоизолацията е изключителна и е постигната с помоща на антифон с лаково покритие в унисон с цвета на машината. Успех при избора. ПС: Аз събирам средства за такава мечта. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар