колеги, дали би могъл, според вас, да се намери някой мотопед на сносна цена (втора ръка разбира се) по автокъщите в София? ако имате идея и къде другаде може да се намери-споделете моля
колеги, дали би могъл, според вас, да се намери някой мотопед на сносна цена (втора ръка разбира се) по автокъщите в София? ако имате идея и къде другаде може да се намери-споделете моля
ефтини трошляци има в Дупница ,но трябва задължително да си с човек който разбира ,за да може да го покараш поне 1 месец преди да се наложи да го ремонтираш :D
благодаряе тва се разбира, аз имах пред вид, че в автокъщите между колите е възможно да се мъдрят и скутерчета иначе нямам идея откъде може втора ръка на сносна цена...а по Горубляне?
няма смисъл по автокъщите из софия или горубляне ,в повечето случаи ще са някакви подарени мотопедки които няма да ставта за нищо .Иначе има и форум за скутери но там са някакви дечурлига и не е много ясна работата Гледай и да има всички документи да не ти пробутат нещо крадено и общо взето ако нямаш познат или сервиз или сам не си майстор не сивзимай такова чудо защото ще ти виси полуразглобено в мазето ... това за ефтините мотори до 1000 лева брат ми беше събрал 4 такива по едно време и 4-те не вървяха Иначе за скутер препоръчвам Априля Леонардо 150 кубиково супер здрави са има ги много в мобилето а и май само от такъв не съм падал :D
Коментар