Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

имам питане с какъв автобус да се придвижа в софия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

имам питане с какъв автобус да се придвижа в софия

от автогарата до летището във софия и от колко до колко върви автобуса и кой е и горе долу колко време върви ако може да ми кажете

Колега, на сайта http://www.skgt-bg.com/ има възможност да си направиш маршрут от една спирка до друга включително и с прекачванеЕто резултатът на търсенето - за начална спирка съм дал гарата защото е точно до автогаратаОт спирка ЦЕНТРАЛНА ГАРА до спирка ЛЕТИЩЕ СОФИЯ можете да се придвижите с 2 прекачвания по следните начини:с Автобус 305 , прекачване на Автобус 284 , прекачване на Автобус 84 илис Автобус 213 , прекачване на Автобус 284 , прекачване на Автобус 84 илис Автобус 214 , прекачване на Автобус 284 , прекачване на Автобус 84Там можеш да видиш и разписанията на автобусите които ти трябват.Добавих и една схема на общ.транспорт в СофияИзточник : http://www.gradski.net.tc/
    Прикачени файлове

Коментар

аз питам колеги от софия защото не ми се е налагало и затова аз видях разписанията ама ми се струва че гоня вятъра се пак не може ли този 84 номер да се хване от някъде за първи път ми е простете и моля обяснете как се придвижвате и колко трае това три автобуса това е май мисия невъзможна ще пътувам от варна с автобуса ако има някой трик казвайте

Коментар

Според мен, трябва да пробваш с някоя маршрутка.http://www.sofiadnes.com/modules.php?cat=82&m=guide

Коментар

За жалост 84 от Летището отива само до Орлов Мост.Не знам защо това търсене дава 2 прекачвания като 84 в посока летището може да се хване от спирка "Хотел Плиска" а до нея все пак стигат повечето автобуси от "Централна Гара"

Коментар

Колега, ето оконачтелно :от Централна Гара взимаш 305,213 или 214 и слизаш на спирка "Хотел Плиска"Хотелът е висок остъклен със син цвят и няма как да го пропуснеш ако гледаш вляво по посока на движението.На тази спирка взимаш 84 до летището. Това е единственият автобус до там.Хотел Плиска от автобуса ще го видиш от тази гледна точка но за всеки случай питай някой

Коментар

мерси колега а като е единствен автобуса 84 я кажете на колко се движи и от колко до колко пък и ако може приблизително колко трае маршрута

Коментар

Ами като време и разстояние с 84 ще пътуваш по бързо - към 20 минути:Като гледам разписанието в делничен ден се движи на 1 час интервал грубо.На спирката има табло което показва след колко време ще дойде автобусът.от УЛ. ГЕН. ГУРКО2 - 3 мин. до СУ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ4 - 5 мин. до ПЛ. ОРЛОВ МОСТ5 - 6 мин. до ПОЛИГРАФИЧЕСКИ КОМБИНАТ6 - 7 мин. до БУЛ. ПЕЙО ЯВОРОВ8 - 9 мин. до УЛ. АЛЕКСАНДЪР ЖЕНДОВ (4,5,8,11,84)9 - 10 мин. до ХОТЕЛ ПЛИСКА10 - 11 мин. до Ж.К. ИЗТОК11 - 12 мин. до ПЛОЩАД НА АВИАЦИЯТА12 - 14 мин. до БЛ. 30 Ж.К. МЛАДОСТ-113 - 15 мин. до МБАЛ СВ. АННА15 - 18 мин. до ДЪРЖАВНА ПЕЧАТНИЦА19 - 22 мин. до БЛ. 3 Ж.К. ДРУЖБА-120 - 23 мин. до БЛ. 108 Ж.К. ДРУЖБА-121 - 25 мин. до РАЗКЛОНА ЗА ЛЕТИЩЕТО23 - 27 мин. до ТЕХНОТЕСТ24 - 28 мин. до НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ25 - 29 мин. до Р-Т АЛЕКСАНДРИЯ27 - 31 мин. до ЛЕТИЩЕ СОФИЯВъпреки че и за 305 дават 25 минути от гарата до плиска според мен пътуването ще бъде по дълго заради задръстването.Той се движи на 15 минути но пък до плиска имаш избор от още два автобуса.от ПЛ. ЦЕНТРАЛНА ГАРА2 мин. до УЛ. КЛОКОТНИЦА5 - 7 мин. до ПЛ. ЛЪВОВ МОСТ8 - 10 мин. до ПЛ. СТОЧНА ГАРА10 - 12 мин. до УЛ. БЯЛО МОРЕ (11,78,79,305)14 - 17 мин. до ТЕАТЪР СОФИЯ16 - 19 мин. до ВОЕННА АКАДЕМИЯ19 - 22 мин. до ПЛ. ОРЛОВ МОСТ22 - 25 мин. до ХОТЕЛ ПЛИСКА26 - 30 мин. до МБАЛ СВ. АННА29 - 33 мин. до ХМС30 - 33 мин. до БЛ. 43 Ж.К. МЛАДОСТ-131 - 35 мин. до БЛ. 223 Ж.К. МЛАДОСТ-232 - 36 мин. до БЛ. 222 Ж.К. МЛАДОСТ-233 - 38 мин. до УЛ. Д-Р АТ.МОСКОВ34 - 39 мин. до БЛ. 327 Ж.К. МЛАДОСТ-336 - 41 мин. до ОБЩИНА МЛАДОСТ37 - 42 мин. до БЛ. 411 Ж.К. МЛАДОСТ-438 - 43 мин. до БЛ. 351Б Ж.К. МЛАДОСТ-339 - 44 мин. до Ж.К. МЛАДОСТ-340 - 46 мин. до СОФИЙСКА ВОДА42 - 48 мин. до КУЛИНАРЕН К-Т ПЕЙФИЛ

Коментар

Маршрутка номер 30 също ходи до летището, може да я хванеш от ЦУМ например, а до там с трамвай. Мисля че по-бързо и лесно ще стане така.http://www.sofiadnes.com/modules.php?m=guide&goid=1355В трамвая задължително с билет, че там дебнат най-долните контрольори Маршрутката е 1.50 и се плаща на шофьора.
                  Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

е имам избор се пак аз мислех че няма и само такси и ми казаха че минимум 15 кинта,което е много според мен ама и маршрута е голям сигурно не знам .Аз софия само с кола и то околовръст и до летището съм ходил това е

Коментар

Ако вземеш фирмено такси (пред автогарата май спираха само ОК) е почти сигурно че няма да ти надуят сметката но до летището може би към 10-15 лева ще ти вземат заради трафика. Като разстояние сега погледнах - 14-15 км са но се минава почти през центъра и най големия трафик и светофари.Ако имаш багаж по добре вземи автобус че маршрутките са много претъпкани. За автобусите на гарата това е първа спирка и ще се уредиш дори седнал а 84 пълен не съм го виждал изобщо.
                      Прикачени файлове

Коментар

Нали 284 ходеше до терминал 2, а 84 - до терминал 1? Така беше миналата година. Сега променили ли са го?И колега като хванеш автобуса от гарата брой просто спирките. Според поста на ilkor Плиска ти се пада 8-ма спирка.И още нещо. Ако пътуваш с по-голям куфар, дупчи още един билет и за него да нямаш проблеми. На мен лично са ми искали 2-ри билет заради куфар. Добре, че си бях дупчил такъв.
                        Alfa 147 JTD 115 hp
                        ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

А дето ще даваш лев за билет и ще се влачиш като народна песен, по-добре хвани маршрутка номер 5 от гарата, ще те закара бързо до Плиска (е, зависи и от трафика, ама за тях обикновено не е проблем ) и като се качиш на Цариградско (а ти ще разбереш по скоростта когато си там ) и му кажеш да спре на Плиска ще ти спре. Оттам си хващаш автобуси 84 или 284 (зависи до кой терминал ще ходиш) и си бомба. Маршрутката ти е 1.50, автобуса 1 лв. Мисля, че така ще ти е най-бързо за 50 ст горница.
                          Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Тая тема е все едно се планира някаква военна операция. Схеми, карти, времена. "Пустинна буря" сигурно е била по-просто организирана :D
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Колега , ще ти кажа какво беше положението преди година , когато известно време ходех на работа на летището. 84 се движи на интервал от около 20 мин , но не е рядкост да чакаш 40 мин и да ти се изсипят 2 автобуса накуп. Сутрин в час пик от Орлов мост до терминал 1 последна/първа спирка е около 30 мин. Ако си за Т1 и нямаш много багаж може да хванеш и 284 - спира на 150-200 м от Т1. Ако си за Т2 само 284 те оправя , като от Орлов мост 284 се движи много по-бързо , има 3-4 спирки до летището и не е толкова пълно като 84.И пак да кажа това беше преди година.
                              Brava 1.6 ELX

Коментар

Working...
                              X