с тях вадат ли ти талон и проверяват ли дали колата всичко и е наред.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За временните номера ?
Collapse
X
-
Roko написа:Да, с тях ти дават един голям временен талон (ламиниран, както другия). Струват 46 лв. и са валидни 2 седмици.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
И аз това щях да кажа - малко зелено талонче...няма никакви ламинации.Иначе временни номера може да извади само собственик на колата - за изваждането им трябва да покажеш или договор за покупко-продажба, или фактура.Друг е въпроса, ако предварително джамбазина е извадил транзитните номера на колата на негово си име.Не съм сигурен за валидността им че е две седмици - мисля че е доста повече. Виждал съм в автокъщи всичките коли да са с транзитни номера -едва ли успяват да ги продадат за 2 седмици... Но може и да сте прави, незнам. Няма как да са две седмици, защото на червената лента на номера се пише до кога са валидни, а там се пише само месец и година. Значи би трябвало поне 1 месец да е валидността им. Някой запознат да каже.
Коментар
-
Първоначално и аз реагирах като Вас, когато мой колега си купи от Варна една Ксара от частно лице (не автокъща). Временните номера си ги извади той лично във Варненския КАТ.Бях му казал, че номерата му ще важат 30 дена и към тях има една малка зелена бележка и толкова. Е да ама не. Издали са му голям ламиниран талон (светлозелен на цвят) на негово име валиден от 29.04 до 13.05 и стрували 46 лв. (преди мисля че струваха 30 лв.).Не мога да намеря снимка в нета, за да Ви покажа какво представлява талона!Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:Първоначално и аз реагирах като Вас, когато мой колега си купи от Варна една Ксара от частно лице (не автокъща). Временните номера си ги извади той лично във Варненския КАТ.Бях му казал, че номерата му ще важат 30 дена и към тях има една малка зелена бележка и толкова. Е да ама не. Издали са му голям ламиниран талон (светлозелен на цвят) на негово име валиден от 29.04 до 13.05 и стрували 46 лв. (преди мисля че струваха 30 лв.).Не мога да намеря снимка в нета, за да Ви покажа какво представлява талона!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар