Здравейте колеги. Искам да споделя с вас, че вчера и днес в участъка Бургас - Созопол засякох бял автомобил без отличителни знаци, който е с радар и предполагам с камера. Като го изпреварите с превишена скорост и ви спират. От отразения сигнал антирадара го засича и отзад.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте колеги - опасен радар
Collapse
X
-
В цяла България си ги има хлОпелите с радари без да са маркирани (буркани, лепенки и т.н.)MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
bubachko
Re: Внимавайте колеги - опасен радар
naskobg написа:...Като го изпреварите с превишена скорост и ви спират...
Коментар
-
доколкото знам са бели астри и от новите вектри сини на цвят и се заяждат с теб да прегрешиш някаде и натам историята е позната. сники, актове и т.н. вчера с един приятел докато возехме една абитуриентка за да я изпращат от училището и бяхме с предимство в едни кръгово една вектра ни засече и ни отне предимствотоFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
bubachko написа:naskobg написа:...Като го изпреварите с превишена скорост и ви спират...NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Естествено! Засичането на радара в този случай е към 93, за което дори и забележка не могат да ти направят... Ако искаш да видиш какво ти е отклонението в показанията използвай джи пи ес. Специално на моя фиат отклонението ми е 4 км... За мое голямо учудване единствената кола, която съм виждал да няма и един километър отклонение е служебната ми баничарка рено експрес...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:За мое голямо учудване единствената кола, която съм виждал да няма и един километър отклонение е служебната ми баничарка рено експрес...Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Бая специални радари ще трябва да са, за да могат в движение да засекат моята скорост (имам предвид, че са монтирани на движеща се кола). Ако някой успее да ми обясни как точно ще работи тоз радар - признавам го. Ама искам всички данни да могат да се докажат после - тяхната скорост, моята скорост и т.н.
Коментар
-
Immortal написа:Бая специални радари ще трябва да са, за да могат в движение да засекат моята скорост (имам предвид, че са монтирани на движеща се кола). Ако някой успее да ми обясни как точно ще работи тоз радар - признавам го. Ама искам всички данни да могат да се докажат после - тяхната скорост, моята скорост и т.н.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
bubachko написа:naskobg написа:...Като го изпреварите с превишена скорост и ви спират...Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
На мен друго ми е чудно - такъв тип радари, въобще одобрени ли са от някой, минали ли са през метрологията. За старите пише в закона, а за тези?Нека някой, ако е наясно, да разясни. Акт по снимка ... дайте нещо да прочетем за тези радари или за стационарните.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
bubachko написа:Е добре де, как ще ме спрат, като няма ни буркан, ни лепенки, ни сирена... Следователно, няма как да е със специален режим на движение. Следователно, ако аз съм превишил, той трябва да ме задмине (тук и той е в нарушение вече), кара бая напред и да ме издебне да ме стопира с палка. И ко ше ми кажат, преди 3 километра кара с превишена?! Да не очакват да спра на всеки униформен който ме задминава и ми маха от колата? Ако имат камера - това е вече по-друго...Само си размишлявам така...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар