Използвам си старата тема да помоля колегите от София да ми предоставят инфо за платен охраняем паркинг по-точно Младост-3 блок 336.Не ми се мисли и колата по време на престоя в София идната седмица.Предстои ми посещение по работа във Военната Академия и искам съвет от колегите от София.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за охраняем платен паркинг в София?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
deadairplane
-
Re: Къде да паркирам близо до Военна Академия в София?
deadairplane написа:По уличките около и зад нея все ще се намери място.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
deadairplane
-
bubachko
Малко късно и аз се включвам, ама ако нападнеш от към "Черковна" и влезеш по "Султан Тепе" по нея, по нея и слизаш на испанската гимназиа, която е точно на оградата на академията. Незнам да има забрана там за спиране, ама места винаги е имало, а самата улица е задънена откъм Евлоги Георгиев и няма как да се влезе от там, затова предполагам е по-свободничко.
Коментар
-
Зависи колко време ще оставяш колата без надзор...Синята зона излиза по - тънко от платен паркинг, но принципно е до 2 часа, макар че като си пускаш СМС-чета не те закачат дори цял ден да зарежеш колата там... Ако отидеш по - рано може из уличките да намериш и място, на което няма да плащаш нищо, но си требват поне 10-ина минути обикаляне по преките ... убедил съм се в нещо - винаги има място за още една кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_05M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Tornado написа:Мерси на отзовалите се мисля ,че ще паркирам в паркинга на академията.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
fihi
Tornado написа:Мерси на отзовалите се мисля ,че ще паркирам в паркинга на академията.
Коментар
-
fihi написа:Tornado написа:Мерси на отзовалите се мисля ,че ще паркирам в паркинга на академията.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Използвам си старата тема да помоля колегите от София да ми предоставят инфо за платен охраняем паркинг по-точно Младост-3 блок 336.Не ми се мисли и колата по време на престоя в София идната седмица.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар