Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за охраняем платен паркинг в София?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за охраняем платен паркинг в София?

Използвам си старата тема да помоля колегите от София да ми предоставят инфо за платен охраняем паркинг по-точно Младост-3 блок 336.Не ми се мисли и колата по време на престоя в София идната седмица.Предстои ми посещение по работа във Военната Академия и искам съвет от колегите от София.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Re: Къде да паркирам близо до Военна Академия в София?

Коментар

Ако идеш по-рано сутринта можеш и на платения паркинг да си намериш място, а и не е скъпо аз лично там си спирам.

Коментар

Re: Къде да паркирам близо до Военна Академия в София?

deadairplane написа:
        По уличките около и зад нея все ще се намери място.
        Taka e, завърти се малко там, все ще намериш място.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Мерси на отзовалите се мисля ,че ще паркирам в паркинга на академията.

Коментар

Коментар

Малко късно и аз се включвам, ама ако нападнеш от към "Черковна" и влезеш по "Султан Тепе" по нея, по нея и слизаш на испанската гимназиа, която е точно на оградата на академията. Незнам да има забрана там за спиране, ама места винаги е имало, а самата улица е задънена откъм Евлоги Георгиев и няма как да се влезе от там, затова предполагам е по-свободничко.
              Прикачени файлове

Коментар

Също на улиците Д Хриз и Омортаг.Там има винаги места, но на Хриз има един картеро трошач на номер 15.Внимавай много 9 италианки счупиха картер вече.

Коментар

Зависи колко време ще оставяш колата без надзор...Синята зона излиза по - тънко от платен паркинг, но принципно е до 2 часа, макар че като си пускаш СМС-чета не те закачат дори цял ден да зарежеш колата там... Ако отидеш по - рано може из уличките да намериш и място, на което няма да плащаш нищо, но си требват поне 10-ина минути обикаляне по преките ... убедил съм се в нещо - винаги има място за още една кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                  M-Benz E 250 TD 150hp
                  M-Benz 200d 75 hp
                  Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Tornado написа:
                    и да не оставяш съмнителни неща в колата ,в този район е пълно с наркоманчета дето бръмчат по колите и то точно такива с пров.номера .братовчед ми 2 пъти му разбиваха колата за касетофон и т.н.и то отсреща беше спрял на паркинга на някаква поликлиника
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Tornado написа:
                      На служебния паркинг има места бол. Ако охраната те спре, само си покажи сл.карта и ще те пуснат. Ако пък стане някакъв фал (малко вероятно), послушай ’1115’.

Коментар

fihi написа:
                        Tornado написа:
                        На служебния паркинг има места бол. Ако охраната те спре, само си покажи сл.карта и ще те пуснат. Ако пък стане някакъв фал (малко вероятно), послушай ’1115’.
                        Точно така и стана паркирах си вътре.Благодаря на отзовалите се.

Коментар

Използвам си старата тема да помоля колегите от София да ми предоставят инфо за платен охраняем паркинг по-точно Младост-3 блок 336.Не ми се мисли и колата по време на престоя в София идната седмица.

Коментар

Няма ли кой да помогне?

Коментар

За кога ти трябва и за колко време?
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                              X