Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

малко смях от детството ни

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fokke написа:
    темата е безконечна примерно : Да играеш на топчета и да менкаш обикновена гуда + биренка за едно сирийче Да изпокьсаш листите на некермана на майка ти за да си правиш фишки( фунийки ) че ставали на яки
    При все, че съм момиче, тези 2те и аз съм ги правила :P

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Ще ревна от спомени направо А на кръжоци някой ходил ли е ? Аз м/у 4 и 8 клас съм се размазал от технически кръжоци (не че е имало ефект).И струг и фреза съм пипал, и количка с ДВГ съм правил, и самолетче на корда съм управлявал (2 разбих)... И понеже живях в едно гето, на края на града, почти в индустриалната зона, и по заводите съм ходил да правя глупости (нелегално разбира се) А помните ли колко забавно беше да сложиш монета на релсите или парче стъкло което става на бял прах, помня че пари почти никога не съм имал в мен, каквото и да искам да си купя нямаше начин да не искам от нашите при това точната сума... и пак съм се забавлявал ...Помните ли как сме си играли на улицата ние се събирахме на една пейка и имаше няколко човека които носеха китари и пеехме пеехме всички (сега като си помисля аз да пея и стра ме лови за околните )Помня как мама ме пребиваше за пакостите които правех и на баща ми шамарите помня Леле като се замисля сега за това дали някой биха го наказали - абсурд. Помня и как баба каза на мама "Вземи си го не мога да го понасям повче" сигурно не са и харесали ръкавичките които си изрязах в 3-ти клас от нейните пердета , аз иначе за мама ги изрязох :D

Коментар

OХоооо ,бивш авио моделист такова самолетче с корди се разби в краката ми в двора на 35-то училище в Лозенец ,тогава децата на ,които беше ме заплашиха ,че ако не запали моторчето ще ходим до нас да искат на нашите 6 лева (колкото струваше в млад техник ) един ме дьржеше за тениската да не избягам ,а аз им предлагах 4 сирийчета ,но не ги искаха
        http://fokkerc.flugmodel.net/

Коментар

Аз съм 87 набор и знам че има такива като мен тук (които не са пазарували в корекома).В мойто детство играехме на "фогиси, бомби"(спомням си сникъес бомбата колко беше ценна),правехме димки(някои с амониева други с настъпените топчета от тенис на маса),даже веднъж около 10 деца откраднахме 150+ килограмова маса за тенис от по-саседната градинка и я боядисахме за да не си я познаят Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 , гледах добро утро и милион и едно желания (нямах търпение да доида 1 юни за да го гледам).
          4 бири и турбината да свири

Коментар

fokke написа:
            OХоооо ,бивш авио моделист такова самолетче с корди се разби в краката ми в двора на 35-то училище в Лозенец ,тогава децата на ,които беше ме заплашиха ,че ако не запали моторчето ще ходим до нас да искат на нашите 6 лева (колкото струваше в млад техник ) един ме дьржеше за тениската да не избягам ,а аз им предлагах 4 сирийчета ,но не ги искаха
            Някои още не сме се отказали Румене , два форума, два интереса ето малко материал и от менеhttp://www.youtube.com/watch?v=Z16Kd...1042010008.jpg
            Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

И специален поздрав за всички зарибени Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 http://www.youtube.com/watch?v=tmhRj...eature=related
              Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Ех какви времена бяха,безгрижни
                пунто 1,7тд

Коментар

Working...
                X