Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги може ли да ви питам
Collapse
X
-
Не бъди стеснителен това няма да Ти помогне въобще, купуваш И букет цветя звъниш И на вратата и Я поканваш да излезете.Пък ако има да става нещо То или ще стане или не трети вариант няма .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Не бъди стеснителен това няма да Ти помогне въобще, купуваш И букет цветя звъниш И на вратата и Я поканваш да излезете.Пък ако има да става нещо То или ще стане или не трети вариант няма .Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
То сред толкова малко материални момичета (жени), които са останали ако земеш алфата сигурно е твоя.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Пощенски плик пред вратата с две найлонови пликчета в него. Номерирани пликче 1 и пликче 2. За пояснение на пликче 1 ще напишеш да се отвори пръв. Вътре слагаш писмо "Напиши ми рожденната си дата и върни бележката в пликче 1 не отваряй пликче 2!!!! Ако не искаш да си напишеш рождената дата тогава може да отвориш пликче 2" .В което има Антракс разбирасе.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
cappy_limona написа:извиняваите за тъпия въпрос,ама на избирателните списаци не пишеше ли егн-тата на хората които могат да гласуват?нали идват избори и навсякаде са разлепени тези списаци,не може ли от там да се види какво е егн-то на тва девойче ИлиянаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Bibka написа:Те избирателните списъци вече са изнесени. Преди 2-3 дни гледах, че вече ги има на съответните места. За Велико търново не знам къде се намират, но предполагам, че автора знае. Успех!P.S. Не са толкова малко жените, които не са материалистки, колкото си мислите :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Bibka написа:Те избирателните списъци вече са изнесени. Преди 2-3 дни гледах, че вече ги има на съответните места. За Велико търново не знам къде се намират, но предполагам, че автора знае. Успех!P.S. Не са толкова малко жените, които не са материалистки, колкото си мислите :PMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар