някои може ли да ми каже как да намеря егн на една жена .просто от любопитство искам да видя кога има рожден ден и да и оставя цвете пред вратата.много я обичам тя е от търново няма да злоопотребявам с данните и или нещо такова.тя е много добра жена.много ви моля благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги може ли да ви питам
Collapse
X
-
Re: Колеги може ли да ви питам
evgeni.malev написа:някои може ли да ми каже как да намеря егн на една жена .просто от любопитство искам да видя кога има рожден ден и да и оставя цвете пред вратата.много я обичам тя е от търново няма да злоопотребявам с данните и или нещо такова.тя е много добра жена.много ви моля благодаря ви предварително!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
По-добре се уточнявайте на "лични".Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Колеги може ли да ви питам
evgeni.malev написа:някои може ли да ми каже как да намеря егн на една жена .просто от любопитство искам да видя кога има рожден ден и да и оставя цвете пред вратата.много я обичам тя е от търново няма да злоопотребявам с данните и или нещо такова.тя е много добра жена.много ви моля благодаря ви предварително!
Коментар
-
evgeni.malev написа:мерси колеги ще опитам дано се вържеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:evgeni.malev написа:мерси колеги ще опитам дано се вържеex.Мареа ТД100
Коментар
-
ele написа:evgeni.malev написа:мерси колеги ще опитам дано се върже
Коментар
-
Няма легален начин да намериш ЕГН-то. Отминаха времената, когато списъци с всички лични данни на хората висяха на различни места. То не че нещо ще ти направят, ако ти знаят ЕГН-то, в крайна сметка ЕГН-то нито се яде, нито се пие, но това е друга тема. Има доста учреждения, а така също и частни фирми, оператори на лични данни (например мобилните оператори). Намираш си някой познат там и проблемът е решен. Надявам се, че знаеш поне име и фамилия на жената, иначе само по описание няма да стане .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Всъщност не ти трябва изобщо ЕГН, а само датата й на раждане. Която можеш да научиш от някой общ познат. А ако се окаже че, рожденият й ден е бил преди месец, ще ти се наложи да чакаш цели 11 месеца до следващия. А през това време тя може да се омъжи и дете да роди Така че, както те посъветва кака ти Ели, действай директно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар