Една интересна класация на държавите според два основни показателя - икономическа конкурентноспособност и условия за живот: http://www.prosperity.com/ranking.aspxС две думи, къде е най-добре за живеене.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде сме ние?
Collapse
X
-
VooDoo написа:Даже не сме в средата . Доста екзотични страни са преди нас.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Всъщност от държавите пред нас ме изненадват само Ботсвана и Намибия. Всички останали по принцип са си пред нас, така че не ме учудва.Забелязвам обаче, че от всички "нормални" държави сме на последно място.Нищо от тази класация не ме учудва.Хората са ни поставили там, където ни е мястото. Нищо, че ние се пишем все 2-ри по "интелигентност"
Коментар
-
batproho написа:VooDoo написа:Даже не сме в средата . Доста екзотични страни са преди нас.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Humppa
Ха, не те ли изненадват и Шри Ланка, Доминиканската Република и Казахстан? Всъщнос не знам особено много за тези държави... Даже според тази класация сме си доста напред. Според мен трябва да сме по-назад от това 64-то място. Но ако питате Серго, то трябва да сме в топ 3!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар