Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo - Питане

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дали не трябваше да си купя Комби
    Прикачени файлове

Коментар

То и комбито няма да ти стигне колега . Мисля , че снимките са за тази тема => http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...790&highlight= която защо ли още не е станала важна !
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Аз като ви разправям, че в мойто триврато оргия съм правил ....

Коментар

Stilo написа:
          Дали не трябваше да си купя Комби
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Тези снимки ще ги отпечатам и ще ги покажа на моето Стило - да види какво ги правят другите и да се държи прилично! Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Това да не е бикробус?
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Вътре в салона демонтирах пасажерската седалка и 1/3 от задната, за да мога да побера пералнята и климатика. Все пак пътувахме 3-ма души...и така малко над 400 км.

Коментар

еее и пак нищо не се каза за най-якия модел 2.4 20v абарт

Коментар

simeon3000 написа:
                  Като ще е бензин, по-добре 1.8
                  Не съвсем.Аз когато търсих, прегледах характеристиките.1.8 не виждам да има много различни данни от 1.9 jtd. В същото време разхода е по-голям - данъка с една идея - също.Има значение да си вземеш 1.6, но там влиза в големия данък с малко, освен това не върви толкова като jtd-то. Става за градска всекидневка, особено с газ.2.4 си е същото като HGT - кефи, но харчи и не става за всекидневка.Ако искаш да ти е мания, и обичаш тролея като транспорт - взимаш си едно 2.4, турбо конверсия и става кола. И да не е вагон де, 2 врати.На мен лично ми трябваше всекидневка - практична. За това моята си става.Ако искате върнежна колица - във форума се продава не-лоша 8в 2000 турбо 4х4 - ланчия дедра. Стилото не е това.
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Далеч съм от мисълта че е супер вървежна защото то си личи по конските сили и по теглото на автомобила. Вманиачен съм във визията на автмобила и в екстрите на абартовия модел. Не съм състезател и не смятам да използвам колата за такива цели, но все пак исках да се обедя дали си струва особенно заради селеспиида и някакви други особенни детаили по автомобила. Просто искам като го взема да не го карам през месец в сервиза и затова питам и така мерси предварително

Коментар

www.fs-oc.netwww.fiatforum.comТук едва ли ще намериш много отзиви.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вижда се тук се говори само и единствено за прословутото JTD което ваобще не е лош модел просто ми е чудно защо никои поне не каже нещо за абарта, сигурно никои нищо повече не знае от обикновените критики за кола която не предпочита

Коментар

dolarcho написа:
                          Вижда се тук се говори само и единствено за прословутото JTD което ваобще не е лош модел просто ми е чудно защо никои поне не каже нещо за абарта, сигурно никои нищо повече не знае от обикновените критики за кола която не предпочита
                          Колегата с единственото Стило Абарт от форума нещо изчезна Ето темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...t=stilo+abarth . Може да има и още някое , но се скатават
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Мерси колега, ще прегледам темата и дано някои друг да се смили и изкаже компетентно мнение

Коментар

Working...
                            X