Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo - Питане

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stilo - Питане

здравеите колеги моля да дадете мнения и препоръки за автомобила да ме насочите към даден двигател (независимо бензин или дизел)Препоръки кво да се гледа кат се зима как е като автомобил.Става ли за нещо или ???каква е средната цена на автомобили от този класИс една дума Сичко за този автомобил ПС: изчетох много теми за Стило но не получих отговори на въпросите си.за да няма чети има писано
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Кво да ти кажа - аз съм горе олу в твойто положение - ама май вече съм си намерил каквото търся. Лично мойто мнение е че 1,9 жтд би трябвало да е най-походящия двигател. След изключително много четене на сухи цифри, сайтове и мения на собственици си мисля това. Фактът е че си мисля и още нещо - доста от хората в тоя форум ги мързи да дават мнения за коли - за повреди и отстраняване се коментира доста, но никой не дава общо мнение. Дано се оабди някой, дето кара стило, да ти каже по-конкретни работи, а не да четеш писания на някой който още реално няма такава кола

Коментар

Мързи ...... ами да, като през седмица има тема за Стило, Браво, Пунто и т.н.Ползвайте търсачката и после обвинявайте в мързел !
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Мързи ...... ами да, като през седмица има тема за Стило, Браво, Пунто и т.н.Ползвайте търсачката и после обвинявайте в мързел !
        Това имах предвид :D :D :D

Коментар

Lo_Ridah написа:
          emzo написа:
          Това имах предвид :D :D :D
          Сори за спама не издържах
          "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
          "What do you do to help save the world?"

Коментар

mobilen.bg и пазара на Горубляне, ще те ориентират в цената, не забравяй да се пазариш !!! и да се похвалиш после, аз лично бих сменил сегашното с едно абартово

Коментар

Нека аз като нов собственик на FIAT Stilo се опитам да дам някаква насока на момчето.Според мен, и като собственик на такава кола дизеловият агрегат е най-добрия вариант, колкото по-нов толко по-добре. 1.9 JTD 115 мотора, за него говорим, защото на пазара има и немската 80 коня версия която не става като 115-ката само с префлаш. Ако имаш парата и намериш M-Jet кола още по-добре, но там скачаш след 2004 година. Препоръки какво да се гледа ... няма кой да ти даде точни. Гледаш боя, гледаш стъкла (маркировка по-точно де), люспи дали има по стъкла, криви колонки, airbags, брони и списъка е голям. За двигател наистина е до късмет, на първа смяна на антифриз, масло, филтри ... ще си покаже. Тогава ще видиш и турбото в какво състояние е и всичко. Повечето да не кажа сите Stilo-та си страдат от стандартни болежки, изгорял ред задни стопове (много собственици дори незнаят че карат така), airbag failure, скърцане от средната конзола, датчик педал спирачка, чистачки, EGR, и тн. Неща които след покупката малко по малко ще потегнеш.Малко характерни неща, повечето Stilo-вци са с напукани фарове (предни), не счупени ами напукани. Изглежда крушките на модела без ксенони пекат много и по този начин самият материал от който е направен фара се напуква. Това е неизбежно, и при застрахователя ще бъде маркирано на момента (а фаровете не са евтини). От 5-6 Стила които гледах като купувах, всички до една имаха напукани фарове, и моето го карам с леко напукан един такъв.Като кола още немога да и се нарадвам хубаво, започвам малко по малко да си я стягам (предишния собственик не се беше грижил много за нея, но поне не я е и блъскал). Ако мислиш, че ще минеш без ремонти лъжеш се. Моята купих с ясната идея че ще си я потягам аз от до и ще си знам какво карам, тук едно голямо благодаря на 1115. Това не е GOLF който не се чупи. Цена ... когато взимах свалих 800 лева от цената на моята, като ми дадоха нов 74Ah Bosch, и 4 чисто нови зимни 16-ки. Бих казал, че разумната цена за подобен автомобил 3 врати, дизел JTD в диапазона 2001-2003 година е до 7000 лв. като за тази пара трябва да вземеш нещо по-запазено (на пръв поглед).Ако имаш други въпроси и колегите не ме нападнат, че ти помагам във вече пускана тема ще се опитам да ти бъда полезен.
              '08 Alfa Romeo 147 Q2
              ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

а не може ли да си вземе 1.2 80 коня или 1.4 95 коня ?нисък разход нисък данък ? щот този жтд си лапа 8-9/100 градскоза градска кола май 1.2 става ... ама ще е много бавна де
                Bravo GT 1.8

Коментар

А колко ще лапа 1.2 или 1.4 ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    А колко ще лапа 1.2 или 1.4 ?
                    8/100 градскои лапат съм чувал/ не е потвърдено/
                    Bravo GT 1.8

Коментар

http://catalog.auto.ru/catalog/cars/...d/14164.htmlИ все пак JTD ще е по-икономичен и по-вървежен.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/3089.htmlhttp://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/3082.htmlhttp://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/14164.htmlИ все пак JTD ще е по-икономичен и по-вървежен.
                        JTD Расход топлива в городе 7.2 л/100км ДА БЕ ... чакай 7.2 градско ... под 8.5 -9 нема да падне
                        Bravo GT 1.8

Коментар

Колега, напълно е възмножно, защото аз съм повечко от 115к.с. и разхода градско е 7,14/100А двигателя в Стилото е по-нов и по-икономичен.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ще си купя дизел другия път.
                            Bravo GT 1.8

Коментар

Колега аз мойто браво 1.8 GT като го купих и не го настъпвах разход 9л./100км след 1 месец разхода стана 10-11, че и малко отгоре. Мислех, че под 9.5 няма да го сваля. Онзи ден се наложи да мина 100км смесено, караше моята по-добра половинка защото аз съм Бърз&Яростен и сега 2 месеца книжката е на топло, колата даде разход 8.6 Имам чувството, че и под 8 ще може
                              MB 280 S W108 67' - pickUp
                              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Working...
                              X