Здравейте колеги , днес ходих в това китно селце за да видя една къща , но не я намерих .Докато се разхождах там питах доста хора,които не знаеха ,но ми казаха доста други къщи който се продават в селото , та въпросът ми е знаете ли къде се намира тази къща : http://www.imot.bg/pcgi/main.cgi?top...lsКолеги ако знаете къща за продан , след 90те строена , моля споделете ми адрес Мерси ПП Доста Фиати видях в селото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси относно имот в с.Желява
Collapse
X
-
Мислиш че е стара но реставрирана ли ? Че и аз така си мисля Само с кмета на селото дет не говорих иначе всички разпитах ,но никой не ми каза нещо по-интересно.Видях много Фиати там и за това радостен пуснах темата , но изглежда колегите не са от Форума Мерси"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
trace написа:Не знам ама не ми харесва тази къща. Сигурно ще хвърлиш още 60К за да я приведешв някакъв приличен вид.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:trace написа:Не знам ама не ми харесва тази къща. Сигурно ще хвърлиш още 60К за да я приведешв някакъв приличен вид."ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
Коментар
-
jenshen73 написа:trace написа:Не знам ама не ми харесва тази къща. Сигурно ще хвърлиш още 60К за да я приведешв някакъв приличен вид.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Имай предвид че в момента продавачи се навиват и на 30% надолу. Мен лично адски ме дразни това понятие ’коментар’ дето навлезе последните година две в какво ли не. Харесал съм аз една къщурка до Варна, но няма да я пазаря де, след няколко години ще мисля по въпроса. Ето я, ако автора на темата не желае да е тук, една думичка и трия.http://www.imot.bg/pcgi/main.cgi?top...ларирам, че нямам нищо общо с човека или фирмите продаващи имота.
Коментар
-
Мен къщата ме радва , за плочките trace си прав не ги бях загледал , иначе идеята на прозорците и двора ми харесва .ls1 яка къща си харесал , според мен до година цените ще са си в норми Дано станат по-скоро.Buch до Кремиковци всичко е заразно в посока София от селата до комбината в посока балкана не съм виждал прашни коли или зелки колкото монитора ми , незнам де аз така си мисля"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар