svetkos_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS Java Software
Collapse
X
-
ogi28b написа:На мене ми дава грешка в архива и не мога да отворя zip-a. Някой да знае нещо по въпроса?NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
ogi28b написа:Нещо през редовете четеш ми се струва ? Не ми отваря ЗИП-файла, който свалям, за да извлека от него JAR-a В зипа има жар и жад. Картата вече съм я свалил. Или поне първите 72 %...NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Да благодаря на колегата svetkos_ за помощта, но сега съм под кривата круша пак. Качих програмката, качих и някаква карта на България , уж, свързвам се с приемника, засича ми позицията, обаааче - на екрана виждам карта на света При натискане на увеличаване на мащаба, нищо не става, картата изчезва, и ми стои черен екран. После ще кача снимки, да видите, и ако можете да помагате. Сао дето не знам как ще си снимам телефона с телефона...
Коментар
-
ogi28b написа:Да благодаря на колегата svetkos_ за помощта, но сега съм под кривата круша пак. Качих програмката, качих и някаква карта на България , уж, свързвам се с приемника, засича ми позицията, обаааче - на екрана виждам карта на света При натискане на увеличаване на мащаба, нищо не става, картата изчезва, и ми стои черен екран. После ще кача снимки, да видите, и ако можете да помагате. Сао дето не знам как ще си снимам телефона с телефона...
Коментар
-
добре де, и какво да направя сега? Зареждам файл с големина 50 МБ, което се води карта на България. И няма България. Има черно. Хич не ми е ясно накъде и какво се прави. Поразгледах го този софт по-подроббно, не е лош, само дето не виждам картинка с картата.ред.: Нямам идея как стана, ама сега се появи картата, и разбра че съм в София.
Коментар
-
deadairplane
-
ogi28b написа:Гармин за лапопа, за SE k750 - нещо през JAVA ... Tая карта или не мога да я "зуум"-на както трябва, или просто е недъгава. Градове - бол, ама например навигация в София - не. Може би защото е карта на България, а не на София.
Коментар
-
Днес го ползвах това, и като се замисля - то си пише - Карта на България. Можеш да намериш отделните населени места, но просто колкото да стигнеш до тях. Не и да търсиш адреси в самото нас. място. Сега търся карта на София. Чета разни форуми, и май има добър вариант, само че трябва да си поиграя да сглобя картата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар