Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS Java Software

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

svetkos_ написа:
    Тъкмо пробвам нещо без приемник.
    Аз без приемник не можах да го подкарам... Хем ръчках какви ли не настройки и версии на програмчето.
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

На мене ми дава грешка в архива и не мога да отворя zip-a. Някой да знае нещо по въпроса?

Коментар

ogi28b написа:
        На мене ми дава грешка в архива и не мога да отворя zip-a. Някой да знае нещо по въпроса?
        Не го отваря, а направо го качвай. Той си е .jar файл. После си качваш и картата там, където си сложил програмата. Тя е 50 мб. След това през програмата й задаваш пътя до нея и вече ти ще кажеш за какво иде реч.
        NOW: ???
        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Нещо през редовете четеш ми се струва ? Не ми отваря ЗИП-файла, който свалям, за да извлека от него JAR-a В зипа има жар и жад. Картата вече съм я свалил. Или поне първите 72 %... Ако го имаш, ще не ми го пратиш по някой друг метод, да не се мъча с тоя аррхив.

Коментар

ogi28b написа:
            Нещо през редовете четеш ми се струва ? Не ми отваря ЗИП-файла, който свалям, за да извлека от него JAR-a В зипа има жар и жад. Картата вече съм я свалил. Или поне първите 72 %...
            свали я от официалният сайт
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

ogi28b написа:
              Нещо през редовете четеш ми се струва ? Не ми отваря ЗИП-файла, който свалям, за да извлека от него JAR-a В зипа има жар и жад. Картата вече съм я свалил. Или поне първите 72 %...
              Еми написах ти това, защото на мен ми се свали jar файл (с иконката на .rar) и го обърках със .zip. Извинявай! А иначе .jad мисля, че е излишен. Поне аз никога не съм го качвал на какъвто и софт да е. А иначе за коя програма става въпрос? Смисъл, че аз съм дръпнал тази МАПНАВ или как й беше името. Там беше само това, което ти написал.ЕДИТ: Сек, сега ще го сваля и ще го кача тук. Но нали става въпрос за тази програма MAPNAV?ЕДИТ2: Не става за тук. Тъп съм, нали има скайп...
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да благодаря на колегата svetkos_ за помощта, но сега съм под кривата круша пак. Качих програмката, качих и някаква карта на България , уж, свързвам се с приемника, засича ми позицията, обаааче - на екрана виждам карта на света При натискане на увеличаване на мащаба, нищо не става, картата изчезва, и ми стои черен екран. После ще кача снимки, да видите, и ако можете да помагате. Сао дето не знам как ще си снимам телефона с телефона...

Коментар

ogi28b написа:
                  Да благодаря на колегата svetkos_ за помощта, но сега съм под кривата круша пак. Качих програмката, качих и някаква карта на България , уж, свързвам се с приемника, засича ми позицията, обаааче - на екрана виждам карта на света При натискане на увеличаване на мащаба, нищо не става, картата изчезва, и ми стои черен екран. После ще кача снимки, да видите, и ако можете да помагате. Сао дето не знам как ще си снимам телефона с телефона...
                  Ще изчезва разбира се защото картите са на пластове. Всяка е на различно ниво увеличение. Надявам се си разбрал за какво говоря.
                  BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

добре де, и какво да направя сега? Зареждам файл с големина 50 МБ, което се води карта на България. И няма България. Има черно. Хич не ми е ясно накъде и какво се прави. Поразгледах го този софт по-подроббно, не е лош, само дето не виждам картинка с картата.ред.: Нямам идея как стана, ама сега се появи картата, и разбра че съм в София.

Коментар

Коментар

Гармин за лапопа, за SE k750 - нещо през JAVA ... Tая карта или не мога да я "зуум"-на както трябва, или просто е недъгава. Градове - бол, ама например навигация в София - не. Може би защото е карта на България, а не на София.

Коментар

Тези "жаба" карти не са ли най-обикновени картинки за гледане само? Без рутиране.
                          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

ogi28b написа:
                            Гармин за лапопа, за SE k750 - нещо през JAVA ... Tая карта или не мога да я "зуум"-на както трябва, или просто е недъгава. Градове - бол, ама например навигация в София - не. Може би защото е карта на България, а не на София.
                            На сайта има и програма за правене на карти. Направи си за София с различни увеличения или за градовете които те интересуват.Не е нужно да се товари с много големи по обем карти. Тогава и програмата става бавна и бъгава.
                            BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Май ще е играчка... няма ли нещо готовичко, да го ...

Коментар

Днес го ползвах това, и като се замисля - то си пише - Карта на България. Можеш да намериш отделните населени места, но просто колкото да стигнеш до тях. Не и да търсиш адреси в самото нас. място. Сега търся карта на София. Чета разни форуми, и май има добър вариант, само че трябва да си поиграя да сглобя картата.

Коментар

Working...
                                X