Чудно ми е какво общо имат "FIAT" и "YAMAHA"? По принцип гледам понякога мотоциклетни състезания и в Moto GP забелязвам "FIAT-YAMAHA". Да не сме купили и "ЯМАХА" след "Крайслер"?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"FIAT-YAMAHA"?
Collapse
X
-
До колкото съм запознат ФИАТ са само бизнес партньор с Крайслер но не и техен собственикAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Humppa
-
ogi28b написа:VooDoo написа:Може след време да видим и мотоциклети "ФИАТ" 1.9 JTD :D . Сега се сещам защо няма дизелови мотори?SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Много е къса дистанцията .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
VooDoo написа:///// написа:Вероятно само мангизите идват от фиат!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Диззелов мотор няма, от съображения за сигурност, защото потеглянето му би било толкова мощно, че дори тежестта на пилота няма да помогне за това мотора да не вдигне предница, и да не се преобърне още с тръгването. А може да е фатално и за пилота. Наскоро, на приятелска вечеринка с бмв-джии, научих за едно бмв, дизелово, което толкова мощно ускорение е имало, че при тръгване предницата му се отлепила от земята Тогава всички са видели за първи път кола да се отлепя от земята.
Коментар
-
Humppa
-
batproho написа:До колкото съм запознат ФИАТ са само бизнес партньор с Крайслер но не и техен собственик--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ogi28b написа:Диззелов мотор няма, от съображения за сигурност, защото потеглянето му би било толкова мощно, че дори тежестта на пилота няма да помогне за това мотора да не вдигне предница, и да не се преобърне още с тръгването. А може да е фатално и за пилота. Наскоро, на приятелска вечеринка с бмв-джии, научих за едно бмв, дизелово, което толкова мощно ускорение е имало, че при тръгване предницата му се отлепила от земята Тогава всички са видели за първи път кола да се отлепя от земята.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар