Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закона за задължително изучаване на Български език в училища

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    Immortal: Не рипам против теб За гагаузите точно това ми беше мисълта - говорят турски, вярват в христос, а помаците са наопаки. Но тук разни разбрали-неразбрали рипат. Аз имам и приятели турци (български мюсулмани) - много по-верни, честни и коректни са от българските българи ... Хм, бесарабско българче е и Руслан Мъйнов (Майнов, ако беше чисто българче) ... Виж, аз не подкрепям петицията, защото идеологията изобщо на самата петиция е фалшива - както и закона де А който скоро е ходил в Турция знае - там не сме НЕЖЕЛАНИ! До колкото знам - Бахриджин е един голям Българин, живеещ в Турция!
    мерси йенсен...аз съм от турски произход роден израснал в бг до юношески години и не се срамувам от българското си гражданство... просто човек като се ражда няма избор на етнос религия география и т.н. ...уважaвам националистите всеки народ се стреми да просперира и да се налага над другите народи...нормално е ...вижте историята... но ултра национализма с безсмислени идеи които в края на краищата води до тотална пагуба на етноса не подкрепям ...вижте германците след втората световна война , десетки години бяха под американско и съветско вкладичество...а българите ако не са изчезнали от историята то сигурно и османската има принос както не са изчезнали и много други народи *под робството* ... мисля че а и фактите са такива османците са били много по толерантни от западните империи...за времето си...а за мен като исторически личности ЛЕВСКİ и АТАТЮРК са истинските лидери патриоти и техните идеи са живи в съвремието... това е ...
    petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

jenshen73 написа:
      ...територията от 110 000км2 наречена Република България....
      Айдеееее, открадна едно декарче

Коментар

http://www.vbox7.com/play:a258eb80 (около 33 минути интервюта в юго-източните родопи, като какви се самоопределят хората там)И запомнете, че при 50 процентна избирателна безучастност 10 процентовото като население малцинство получава 20 процента от гласовете, за това сами си преценете дали да гласувате (не ви пиша за кого, важното е да се гласува) !
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

@niko_ymn: Надявам се, че сметките ти са правилни и ... десетте процента Българи да идат да гласуват...@Бахриджин: Ника ми нямаше за идея да е йенсен, а женшен - оная китайската билка @Kuku: Хм, пропуснал съм 10000км2 - бая декари са, но не - дори и 1м2 не съм си откраднал...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Гепцай бре, що чакаш

Коментар

Kuku написа:
              Гепцай бре, що чакаш
              Къде да си Ги сложи бе, в джобчето на ризката ли ?
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Абе той да барне неутралния акт, пък другото му еб... таковай, таковата

Коментар

Женшен, ние каква я мислехме, а тя каква стана (с процентите). Тази билка верно ли била доста скъпа? Да зема да насадя някъде няколко корена ... Кики, не е "неутрален" акта, а е "наторален" ... А клипчето го пуснах само за да покажа, че такива процеси са забелязани и от други хора. Аз нямам нищо против турците, нито против негрите, нито виетнамците.Но е нагло да се втълпява на населението на наша територия, че щом религията му е такава или онакава и страната му е друга ... , и сега като си пратят и представители в Евро-парламента, които да гласуват ЗА разширяване на ЕС с присъединяване на Турция (нищо, че е предимно в друг континент) и вече няма да има такова понятие като наша територия, и каква териториална цялост на България ... имаме ги признаците за такива вероятности, но трудно успяваме да осъзнаем какво се случва!... а тея родопчани, като са мюсюлмани защо не се определят като Араби ами се мислят за Турци? Ами защото така им е промито самосъзнанието.
                  ele написа:
                  Ти, като си толкова ербап - що не се цаниш учител и да ги учиш на български? Тъй никой не ми отговори на този въпрос!!! Нали сте много патриоти!!!
                  България праща ли учители по български в турско да им учи децата на Български и да ги кара да казват, че са българчета в чужбина? Ако праща - да ме запишат и мене - ще ида доброволец.Къде е колежката ele? Ако иска да ми пише лично, ще се радвам да достигнем до консенсус. Да не е получила нещо предупреждения, временни блокировки? Искам да и кажа, че всички хора са еднакви, но и еднакво ни маниполират. На тези избори бозДоган пак няма как да остане под прага от 8% ... ако не му анулират партийката.Благодаря на форума за осигурената свобода на словото. Надявам се да съм максимално обективен и да съм Ви напомнил за някои неща.Как може аз в чужбина да си говоря с всякакви хора и да откривам толкова общи неща между техните и моите вярвания а у нас да не може?Баце, ако не те хванат открадни няколко и за мене, ще ги насеем с женшен и ще ни се вдигне ... настроението.
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                    Кики, не е "неутрален" акта, а е "наторален" ... ...Как може аз в чужбина да си говоря с всякакви хора и да откривам толкова общи неща между техните и моите вярвания а у нас да не може?
                    Айде акта нека да е "натУрален".А колкото повече човек общува с хора от различни етноси и вероизповедания, толкова повече открива, че хората са еднакви и се делят само на добри хора и лоши хора. Лошите хора от всички народности и религии се опитват да насъскват добрите хора помежду им, за да могат те да печелят. Това е истината.

Коментар

Аз се пошегувах

Коментар

Kuku написа:
                        Аз се пошегувах
                        Усетих аз

Коментар

Immortal написа:
                          А колкото повече човек общува с хора от различни етноси и вероизповедания, толкова повече открива, че хората са еднакви и се делят само на добри хора и лоши хора. Лошите хора от всички народности и религии се опитват да насъскват добрите хора помежду им, за да могат те да печелят. Това е истината.
                          аз от тр ви благодаря за подкрепата в евровизия за 10 те точки от бг за тр... там се вижда много ясно кой кого обича...ама повече от ясно като чели... ...и затова не подкрепям метода за даването на точки ...не се цени песента ами някакви комшулуци история география симпатия....
                          petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Working...
                          X