Фишки чъкмак ацеле емтек
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закона за задължително изучаване на Български език в училища
Collapse
X
-
бе голяма работа сме братя българи...руси...славяни...тъмнокожи...вярващи не вярващи...бе колко ни е числеността изобщо ...пък се делим на безброй...цък цък... жалко ...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Kuku написа:Баричин, кажи ми моля те, правилно ли съм го написалpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Коментар
-
а кики за хабер да е ...ставаме побратими...поръчах си гранде пунто 2009 мултижет динамик S2, до 20 тина дена е в ход ...да видим...капарото е дадено...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Коментар
-
ele написа:niko_ymn написа:И проблема не е, че ще се преподава турски, а проблема е, че няма да се преподава български, защото нищо няма да ги задължава.
Коментар
-
Immortal написа:6ma7ka7a написа:Еле, не даваш правИлен пример -България и Турция имат доста дълбоки дразги в миналото.Не_знам дали знаеш, но през 1912г. доста Българи са изселени от сегашна Турция и то не по тяхна воля.Разказвали са_ми хора, коИто вече се починали, но са бягали и те от Турция (тогава е било България) (това не е вярно) и как са се гаврИли с тях, как Турски войници са убивали хора и то не са ги убивали, ами са ги изтезАвАли, режели СА ИМ и краката И ръцете, докато не умрАт в адски_ мъки.И ти ми даваш пример за България и Испания, но изглежа ти си говориш ей така колкото да има нещо.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
В случая колежката не е дрънкала глупости.В това което си написал, има доза истина, но същото може да се каже за Българските войски в Беломорието, както и клането от Българските войски над гръцкото население на Поморие и Созопол. Хората навсякъде са еднакво жестоки, и пази Боже да не се връщат тези времена. Нито тези с остена в г..за Поздрави на всички!
Коментар
-
не мога да ви9 разбера какво сте захапали да защитавате поредното нелепо предложение на нашите политици Това е поредния опит да ни потурчат,полека лека онова същество доган се опитва да ни претопи и има толкова хора ,които не само не го разбират ,но и го подкрепят едва ли не Думи нямам колеги Yellow_Flash_Colorz_PDT_32ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:не мога да ви9 разбера какво сте захапали да защитавате поредното нелепо предложение на нашите политици Това е поредния опит да ни потурчат,полека лека онова същество доган се опитва да ни претопи и има толкова хора ,които не само не го разбират ,но и го подкрепят едва ли не Думи нямам колеги Yellow_Flash_Colorz_PDT_32Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
paralesa написа:не мога да ви9 разбера какво сте захапали да защитавате поредното нелепо предложение на нашите политици Това е поредния опит да ни потурчат,полека лека онова същество доган се опитва да ни претопи и има толкова хора ,които не само не го разбират ,но и го подкрепят едва ли не Думи нямам колеги Yellow_Flash_Colorz_PDT_32Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
оффф ти пак същото си знаеш,кон с капаци ако си виждала,да знаеш,че на такова приличаш или на магаре запекло0 на мост... всмисъл,огледай се и недей така сляпо да си твърдиш своето...никой няма да ме потурчва мен лично,държавата ни ще направят такава!!! Значи всеки имал право да избира,тъй ли? И какво ще избираш ти лично? Да живееш в неофициална турска провинция или да избягаш в друга държава,това ще ти е избора Както и да е,не ми се спори повече,със стената вкъщи спорили ли стеex.Мареа ТД100
Коментар
-
ele, ти сега правиш ли се че не разбираш за какво ти се говори или наистина не разбираш. Има и друг вариант, намесваш се от време на време за да не замира спора. Съвсем ясно е, че става дума за заличаване на българската нация, благодарение на политиката на управляващите "държавата", наречена България. Тук, освен въпроса за българския език, могат да се включат много други ’"мъдри" решения на политиците ни. Не си говорим тук за това кой какво иска и дали някой му се меси на избора. Става дума че тук е България и българският език е официален и задължителен за всички, които са български граждани. Не може да отидеш в една община на населено място с преобладаващо етническо население и да няма кой да отговори на въпросите ти, понеже не говорят български ( или се правят че не говорят ), да влезеш в магазина и да трябва да се разбираш със сочене на желаната стока и оживено да обясняваш, размахвайки ръце, какво искаш. Тук е България и във всички обществени места трябва да могат да ми говорят на български.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар