Колеги сега имате възможност да гласувате за най-красивата абитуриентка. http://life.dir.bg/ е саита на които може да гласувате.Ще ви помоля да главувате за Ани Гусийска,но само при положение че тя ви харесва и искате тя да спечели.Не искам да налагам някакво мнение,но според мен тя е най-красивата участничка в конкурса и се надявам тя да спечели.Ще я подкрепите ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
гласуваите за най-красива абитуриентка
Collapse
X
-
fihi
Коментар
-
profit
Колега не се засягай, но подобни теми са ... глупави. Няма такова нещо, като най-красива жена, най-хубава кола, най-голям ебач, най-як бияч и т.н. Бих гласувал за някаква кауза, но за най-красиво/а бебе, абитуриентка, кой да излезе от къщата на VIP-простак ... е безмислено и супер лигаво. Живот и здраве септември месец ми предстои да стана баща, но последното което ще направя е да си постна снимки на детето и да искам да гласуват за него.
Коментар
-
fihi
profit написа:Колега не се засягай, но подобни теми са ... глупави. Няма такова нещо, като най-красива жена, най-хубава кола, най-голям ебач, най-як бияч и т.н. Бих гласувал за някаква кауза, но за най-красиво/а бебе, абитуриентка, кой да излезе от къщата на VIP-простак ... е безмислено и супер лигаво. Живот и здраве септември месец ми предстои да стана баща, но последното което ще направя е да си постна снимки на детето и да искам да гласуват за него.
Коментар
-
profit
fihi написа:profit написа:Колега не се засягай, но подобни теми са ... глупави. Няма такова нещо, като най-красива жена, най-хубава кола, най-голям ебач, най-як бияч и т.н. Бих гласувал за някаква кауза, но за най-красиво/а бебе, абитуриентка, кой да излезе от къщата на VIP-простак ... е безмислено и супер лигаво. Живот и здраве септември месец ми предстои да стана баща, но последното което ще направя е да си постна снимки на детето и да искам да гласуват за него.
Коментар
-
fihi
СПАМprofit написа:fihi написа:profit написа:Колега не се засягай, но подобни теми са ... глупави. Няма такова нещо, като най-красива жена, най-хубава кола, най-голям ебач, най-як бияч и т.н. Бих гласувал за някаква кауза, но за най-красиво/а бебе, абитуриентка, кой да излезе от къщата на VIP-простак ... е безмислено и супер лигаво. Живот и здраве септември месец ми предстои да стана баща, но последното което ще направя е да си постна снимки на детето и да искам да гласуват за него.
Коментар
-
profit
fihi написа:Ще стане циркаджийска история. Абе какво ти разправям, като му дойде времето ша ти гледам "сеира". Аз лично ще следя за темата в която ще се похвалиш с това че си станал ТАТКО. Изживяването е неописуемо, и вярвай ми - ще искаш да го споделиш с целия свят.
Коментар
-
fihi
profit написа:fihi написа:Ще стане циркаджийска история. Абе какво ти разправям, като му дойде времето ша ти гледам "сеира". Аз лично ще следя за темата в която ще се похвалиш с това че си станал ТАТКО. Изживяването е неописуемо, и вярвай ми - ще искаш да го споделиш с целия свят.
Коментар
-
fihi
cappy_limona написа:колеги,лично аз не намирам в това нищо глупаво.По този начин ще направите едно младо и красиво момиче щастливо за неиния бал.Никои не ви кара да гласувате насила.имате глави на раменете си използваите ги.моля без излишни коментари :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар