Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

гласуваите за най-красива абитуриентка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

гласуваите за най-красива абитуриентка

Колеги сега имате възможност да гласувате за най-красивата абитуриентка. http://life.dir.bg/ е саита на които може да гласувате.Ще ви помоля да главувате за Ани Гусийска,но само при положение че тя ви харесва и искате тя да спечели.Не искам да налагам някакво мнение,но според мен тя е най-красивата участничка в конкурса и се надявам тя да спечели.Ще я подкрепите ли?

WTF?
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

колега прости невежеството ми но какво е WTF[/url]

Коментар

cappy_limona написа:
        колега прости невежеството ми но какво е WTF[/url]
        "What the fuck?"
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Поредната простотия с гласуване за глупости. Сори - нищо лично към колегата пуснал темата.

Коментар

Колега не се засягай, но подобни теми са ... глупави. Няма такова нещо, като най-красива жена, най-хубава кола, най-голям ебач, най-як бияч и т.н. Бих гласувал за някаква кауза, но за най-красиво/а бебе, абитуриентка, кой да излезе от къщата на VIP-простак ... е безмислено и супер лигаво. Живот и здраве септември месец ми предстои да стана баща, но последното което ще направя е да си постна снимки на детето и да искам да гласуват за него.

Коментар

profit написа:
              Колега не се засягай, но подобни теми са ... глупави. Няма такова нещо, като най-красива жена, най-хубава кола, най-голям ебач, най-як бияч и т.н. Бих гласувал за някаква кауза, но за най-красиво/а бебе, абитуриентка, кой да излезе от къщата на VIP-простак ... е безмислено и супер лигаво. Живот и здраве септември месец ми предстои да стана баща, но последното което ще направя е да си постна снимки на детето и да искам да гласуват за него.
              Като станеш татко друга песен ще пееш, ама айде.

Коментар

fihi написа:
                profit написа:
                Не няма- за мен естествено детето ми ще бъде най-хубавото и най-най-най, но няма да навирам снимката му на непознати хора, с молба да гласуват за него. Едва ли ще съм единствения баща във форума Какво ще стане, ако всеки реши, че неговото е най-хубаво и иска да гласуваме за него

Коментар

Аз гласувах за нея, най ми харесва.
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

СПАМ
                    profit написа:
                    fihi написа:
                    profit написа:
                    Не няма- за мен естествено детето ми ще бъде най-хубавото и най-най-най, но няма да навирам снимката му на непознати хора, с молба да гласуват за него. Едва ли ще съм единствения баща във форума Какво ще стане, ако всеки реши, че неговото е най-хубаво и иска да гласуваме за него
                    Ще стане циркаджийска история. Абе какво ти разправям, като му дойде времето ша ти гледам "сеира". Аз лично ще следя за темата в която ще се похвалиш с това че си станал ТАТКО. Изживяването е неописуемо, и вярвай ми - ще искаш да го споделиш с целия свят.

Коментар

колеги,лично аз не намирам в това нищо глупаво.По този начин ще направите едно младо и красиво момиче щастливо за неиния бал.Никои не ви кара да гласувате насила.имате глави на раменете си използваите ги.моля без излишни коментари :D

Коментар

fihi написа:
                        Ще стане циркаджийска история. Абе какво ти разправям, като му дойде времето ша ти гледам "сеира". Аз лично ще следя за темата в която ще се похвалиш с това че си станал ТАТКО. Изживяването е неописуемо, и вярвай ми - ще искаш да го споделиш с целия свят.
                        Няма смисъл да те убеждавам, че няма да си натрапвам детето. Естествено, че ще го споделя с роднини, приятели, колеги, но има огромна разлика между споделяне и "гласувай за моето чаве, щото си мисля, че има по-дълга пишка от твоето" :D Гледай ми сеира и в случай, че не си удържа на думата, ти лично имаш бутилка Джони с черен етикет от мен

Коментар

profit написа:
                          fihi написа:
                          Няма смисъл да те убеждавам, че няма да си натрапвам детето. Естествено, че ще го споделя с роднини, приятели, колеги, но има огромна разлика между споделяне и "гласувай за моето чаве, щото си мисля, че има по-дълга пишка от твоето" :D Гледай ми сеира и в случай, че не си удържа на думата, ти лично имаш бутилка Джони с черен етикет от мен
                          Човече развалихме темата на колегата.Не мойш ме съблазни нито с джони, нито с квото и да било Виски. Виж за биричка или домашнярка - света обръщам. За пишката ще спорим кат’му дойде времето. :P шегичка

Коментар

cappy_limona написа:
                            колеги,лично аз не намирам в това нищо глупаво.По този начин ще направите едно младо и красиво момиче щастливо за неиния бал.Никои не ви кара да гласувате насила.имате глави на раменете си използваите ги.моля без излишни коментари :D
                            Сори, ама наистина ми се струва глупаво. Ако някой иска да си изкара убуууу(да бъде щастлив), може да го направи и без тези простотии.Повече няма да видиш мое мнение в темата.Каквото имах да кажа го казах.

Коментар

Каква Ани бе аз вече се влюбих в друга и съм пристрастен към нея Елена Ангелова се казва . Каква усмивка има само страхотна е .
                              http://vbox7.com/play:1631a342
                              http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                              http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                              http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Working...
                              X