Колеги, най доброто като GPS е новата услуга която предлага M-tel / http://mtel.bg/mobiltel/services/navigator.php / https://navigator.mtel.bg/site/porta...=en&action=100 / Има вариант и за смартфон и за такива които ползват java. Аз лично го тествах на Сони Ериксон P1I. На картите има дори и малки алеи. Програмата може да се тества 5 дни безплатно. Условие е да имате активиран интернет. Трафика за тестовия период е безплатен. След изтичанито му и плащането на абонамент си влиза в месечната такса. Може да се активира и само за един ден което е доста полезно защото може да се изпадне в неприятна ситоация и това да е спасението. Програмата има доста възможности но могат да се разгледат след инсталация. Аз имам Сони ериксон К810 но е на ремонт в момента и след това ще я тествам и на него. В страницата има списък с телефоните които могат да ползват услугата. Ето и какво пише/ за тези които ги марзи да отворят линка./М-Тel NAVIGATOR e услуга, която ви предоставя навигация за мобилни телефони, смартфони и PDA устройства. С M-Tel NAVIGATOR и GPS приемник (вграден или външен) лесно можете да се ориентирате с помощта на 3D карти (дневен и нощен режим) и гласови инструкции, докато шофирате или се разхождате пеша. Услугата можете да ползвате, независимо дали сте Prima потребител или абонат на договор. Навигационна Услуга през Мобилния Ви телефон за България и Европа с автоматична актуализацията на картите и абонамент за ден или месец.С М-Тel NAVIGATOR ползвате: * навигация от точка А до точка В, като избирате вида на маршрута: най-бърз, най-кратък, най-лесен, със или без магистрали, пеша * гласови инструкции на Български или на Английски език, 3D изображение на мястото или цялостен изглед * дневен или нощен режим на картата * управление и архивация на Маршрути и Предпочитани дестинации * информация за най-близкото до вас Интересно място (ИМ): бензиностанция, аптека, ресторант или историческа забележителност, което да включите в маршрута си (Пример: всички бензиностанции по пътя София - Бургас) * откриване и локализиране на бизнес офис или контакт (от М-Теl CONTACT) * изпращане на приятел съобщение ,,Ела тук
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS от M-tel
Collapse
X
-
Така е съгласен съм. Едни познати са го тествали в чужбина и като се прибраха свят им се изви от сметката. Това е заради роуминга. Иначе за БГ е доста добре. Въпреки че реално за една година използване ще дадеш само като такса толкова пари че да си купиш GPS. На мен ми хареса от гледна точка на това че може да си активираш услугата само с един СМС и става за спешни ситоации.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
Изтествах я какво може за 10-ина минути:Ако можете да си качите нормалнна навигация по добре изобщо не се захващайте с това Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Заглавието на темата според мен е подвеждащо. Мтел не дават GPS (Global Positioning System), дори не дават и приемник за GSP - дават ти софтуер за навигиране - "Навигатор"
Коментар
-
ilkor написа:Изтествах я какво може за 10-ина минути:Ако можете да си качите нормалнна навигация по добре изобщо не се захващайте с това Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Коментар
-
М-Тел чия подложка ползват ?100% съм сигурен че има грешки и то достатъчнотова че съществуващите карти (Гармин, Иго, ТомТом - на Събин, на Петър, на ТелеАтлас, на ММЦН...) не са перфектни е вярно и винаги ще е такаобаче се представят много добре и вършат добра работа...за карта, за която М-Тел искат толкова пари, трябва да е повече от идеална...каквито са картите на ТелеАтлас и Навитек за белите страни...това чудо работи с картите на ТелеАтласкоето означава че всеки с ИГО и Сиджик Драйв може да ползва същата картааз я ползвам...добра е, но след като не съм дал и 1 стотинка за нея какво друго да кажа :D
Коментар
-
На картата си пише "телеатлас". Не вярвам да са продали по-подробна карта на Мтел отколкото на другите си клиенти ...Колега, щом на телефонът ти може да се качи този "Мтел Навигатор" значи ще можеш да качиш примерно Сиджик Драйв или Гармин. Направи го и сравни функционалността.Картата е важна но ако софтуерът е "дървен" то голяма полза от нея няма. Още на втората минута си съставих мнение ... но си поиграх цели 10 за да го затвърдя
Коментар
-
За съжаление телефона е със Симбиан и съм качил TOM TOM и никак не съм доволен. Днес ще тествам IGO8 на лаптопа и ще ги сравня. До колкото знам има софтуер на GERMIN който може да се качва на SIMBIAN трябва да пробвам и него.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Коментар
-
chaki написа:За съжаление телефона е със Симбиан и съм качил TOM TOM и никак не съм доволен. Днес ще тествам IGO8 на лаптопа и ще ги сравня. До колкото знам има софтуер на GERMIN който може да се качва на SIMBIAN трябва да пробвам и него.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
chaki написа:За съжаление телефона е със Симбиан и съм качил TOM TOM и никак не съм доволен. Днес ще тествам IGO8 на лаптопа и ще ги сравня. До колкото знам има софтуер на GERMIN който може да се качва на SIMBIAN трябва да пробвам и него.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Ми колега аз взех картата на познат да пробваме ами да ти кажа чесно тва е бахти чорбата много епълна карта с много грешки ползвам IGO & Garmin и двете ми навигации сам си ги качил на HTC с вграден ГПС приемник ако някои има такав мога да пращам карти стават за всички Линдолс телефониSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Аз също ползвам IGO на ASUS P535 с вграден GPS и съм много доволен, но май е време да си потърся вече по актуална версия на картата Му .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар