Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заснемане с камера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    Да продължава в този дух и жена му ще остане без книжка! Напоследък забелязах, че на много кръстовища има прясно поставени камери. Бъдете по-внимателни!
    Потвърждавам, вчера ги видях как поставяха нова на Ректората, не стига че там има по 3 на стълб!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

То е ясно, че ако видя, че ми е червено няма да мина. А забелязах, че дори да има брояч и аз нормално си спирам ако ми остават 1-2 секунди, но тези до мен направо ще ме духнат

Коментар

Bibka написа:
        В случая се чудя как да се науча да предвиждам кога ще светне жълто.
        Гледай пешеходните светофари, почти винаги светват червено 1-2-3 секунди преди за теб да светне жълто. Самите светофари - обикновено светят зелено 15-25 секунди. Не са много тези които пропускат по-малко, или пък повече. А и като караш, постепенно ги научаваш.

Коментар

Последвах съветите ви, гледах пешеходния светофар и спрях на жълто.

Коментар

Стига с тва мерене на метри и сантиметри. Преди всичко усети ситуацията и ако решиш да спираш на жълто погледни дали след теб няма кола и с каква скорост се движи. И винаги при спиране на жълто натискай спирачката много плавно, така че този зад теб да има една идея в повече да забележи стоповете преди да започне същинското спиране. Дори и с риск да спреш късно и да нвлезеш до някаква степен на кръстовището е доста по-добър вариант, отколкото някой голф да те оноди отзад.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Във всички случаи, ако този отзад те нацели е виновен той. Просто приближавайки светофари, не карайте бързо.

Коментар

аз пък в софия много се дразня като почнат да спират на по кола разстояние един от друг и после на сфетофара минат 3 колидокато се натуткат .а и някой ако кара толкова близко до теб не пречи да си го "дистанцираш" с припомпване на спирачката иначе ако видиш ,че блъскаш някой отзад вместо спирачка яко гас и никаква спирачка .
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                X