Моля ви, дайте малко информация, че ще умра от притеснение. Как се процедира със заснемането с камери по кръстовищата? Колко време след като съм заснета в нарушение ще ми пристигне "честитка"?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заснемане с камера
Collapse
X
-
Bibka написа:Ами проблема е, че все още не я е продал пред закона. Разбирайте не е имало договор за покупко продажба....Предполагам, че ако съм изгоряла има как да се докаже, че съм аз. Уффф аз дори не знам дали съм извършила нарушение. Просто умирам от страх да не направя гаф и да ме заснемат, че ми отидоха точките. Хора вие не се ли притеснявате? Днес навлязох на жълто в кръстовището и прецених, че по-добре да дам газ и да премина, отколкото да набия спирачки и пак да съм настъпила стоп линията.Ама така е като блея и не прецених, че може да светне жълто.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Bibka написа:Ами проблема е, че все още не я е продал пред закона. Разбирайте не е имало договор за покупко продажба....Предполагам, че ако съм изгоряла има как да се докаже, че съм аз. Уффф аз дори не знам дали съм извършила нарушение. Просто умирам от страх да не направя гаф и да ме заснемат, че ми отидоха точките. Хора вие не се ли притеснявате? Днес навлязох на жълто в кръстовището и прецених, че по-добре да дам газ и да премина, отколкото да набия спирачки и пак да съм настъпила стоп линията.Ама така е като блея и не прецених, че може да светне жълто.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Колежке, спокойно. Ако си навлязла на жълто в кръстовището, няма проблем.А относно "честитките" - изпращат се до собственика на автомобила. Ама на честитката пише водача (не собственика) да се яви.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Vladim написа:Bibka написа:Ами проблема е, че все още не я е продал пред закона. Разбирайте не е имало договор за покупко продажба....Предполагам, че ако съм изгоряла има как да се докаже, че съм аз. Уффф аз дори не знам дали съм извършила нарушение. Просто умирам от страх да не направя гаф и да ме заснемат, че ми отидоха точките. Хора вие не се ли притеснявате? Днес навлязох на жълто в кръстовището и прецених, че по-добре да дам газ и да премина, отколкото да набия спирачки и пак да съм настъпила стоп линията.Ама така е като блея и не прецених, че може да светне жълто.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
пешеходецът е с предимство, когато стъпи на пешеходната пътека, не когато стой на тротоара и се оглежда. Ако стои на тротоара или банкета водачът е длъжен да спре, само ако пешеходецът подаде знак с ръка, че ще пресича. Ако по-малко се вживяваш в това, как се кара правилно, ще караш по-добре.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Бибка споко - перфектна няма да станеш никога! Гледай да не отнасяш пешеходците - пускай си ги хората да си минават. Ако ниакои се колебае просто го подкани да трагне - съветвам те! А по отношение на точките и книжката - стига си подскачала толкова Естествено че ще вършиш нарушениа в началото :D ,ама ще свикнеш. Пожелавам ти безаварийно шофиране и не се отказвай!Fiat Marea 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар