Не се шашкай де, аз всеки ден минавам поне по 20 пъти на жълто (незнам какъв е тоя моя късмет да не мога да хвана зелена светлина :D)... Лошото е, че понякога забравям да спирам като спре трамвая на спирка да качва или смъква хора и се случва така, че хората чакат мен, а не аз тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 . Това е когато съм много заспал, а уж гледам да внимавам за това.... Така, че никой не е перфектен, колкото и да се старае.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заснемане с камера
Collapse
X
-
Преминаването на жълта светлина е толкова погрешно, колкото преминаването на червена такава. Непропускането на пешеходци на спирка каквато и да е тя - също. Изобщо - шофьорите сме все още твърде нетолерантни към пешеходците - все пак ние се возим, а пешеходците се морят по улиците в пек, дъжд и вятър...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Пак призовавам да внимавате повечко! Наскоро един полицай ме спря за това, че съм минал на жълто. Аз му обясних, че в правилника има изключение според, което ако прецениш, че не можеш да спреш безопасно (а не да ти се нацепи някой отзад) или да се озовеш в средата на кръстовището е по-добре да преминеш. Той нещо ми се дуеше, но в крайна сметка ми върна документите и ми каза да съм внимавал! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
jenshen73 написа:Преминаването на жълта светлина е толкова погрешно, колкото преминаването на червена такава. Непропускането на пешеходци на спирка каквато и да е тя - също. Изобщо - шофьорите сме все още твърде нетолерантни към пешеходците - все пак ние се возим, а пешеходците се морят по улиците в пек, дъжд и вятър...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ele написа:Ако по-малко се вживяваш в това, как се кара правилно, ще караш по-добре.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Vladim написа:jenshen73 написа:Преминаването на жълта светлина е толкова погрешно, колкото преминаването на червена такава. Непропускането на пешеходци на спирка каквато и да е тя - също. Изобщо - шофьорите сме все още твърде нетолерантни към пешеходците - все пак ние се возим, а пешеходците се морят по улиците в пек, дъжд и вятър...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Колеги стига се паникьосвахте покрай тези камери.Аз лично съм спирал и след стоп линия доста често на светофари с камери и на тъмно жълто съм минавал когато не мога да спра и нямам никаква честитка, а карам всеки ден по светофари с камериhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Колеги стига се паникьосвахте покрай тези камери.Аз лично съм спирал и след стоп линия доста често на светофари с камери и на тъмно жълто съм минавал когато не мога да спра и нямам никаква честитка, а карам всеки ден по светофари с камери"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Точно вчера приятелка ми се "похвали",че извикали мъжа й в КАТ,щот на Драган Цанков минал на червено и за да не му вземат книжката (понеже имал много актове), казала,че карала тя и й взели талона.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар