Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заснемане с камера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не се шашкай де, аз всеки ден минавам поне по 20 пъти на жълто (незнам какъв е тоя моя късмет да не мога да хвана зелена светлина :D)... Лошото е, че понякога забравям да спирам като спре трамвая на спирка да качва или смъква хора и се случва така, че хората чакат мен, а не аз тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 . Това е когато съм много заспал, а уж гледам да внимавам за това.... Така, че никой не е перфектен, колкото и да се старае.
    Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Тва с трамваите е малко шибано, защото в повечето случаи ако не знаеш, че там има спирка няма как да разбереш. Ако въобще има останали обозначения, то те са супер незабележими.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Преминаването на жълта светлина е толкова погрешно, колкото преминаването на червена такава. Непропускането на пешеходци на спирка каквато и да е тя - също. Изобщо - шофьорите сме все още твърде нетолерантни към пешеходците - все пак ние се возим, а пешеходците се морят по улиците в пек, дъжд и вятър...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Пак призовавам да внимавате повечко! Наскоро един полицай ме спря за това, че съм минал на жълто. Аз му обясних, че в правилника има изключение според, което ако прецениш, че не можеш да спреш безопасно (а не да ти се нацепи някой отзад) или да се озовеш в средата на кръстовището е по-добре да преминеш. Той нещо ми се дуеше, но в крайна сметка ми върна документите и ми каза да съм внимавал! :D
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

jenshen73 написа:
            Преминаването на жълта светлина е толкова погрешно, колкото преминаването на червена такава. Непропускането на пешеходци на спирка каквато и да е тя - също. Изобщо - шофьорите сме все още твърде нетолерантни към пешеходците - все пак ние се возим, а пешеходците се морят по улиците в пек, дъжд и вятър...
            Извини ме, но колкото идиоти шофьори има толкова и пешеходци! Удивлявал съм се на какви места и по, какви начини някои хора пресичат улици, булеварди!? Колкото шофьорите неспазват законите, толкова и пешеходците го правят. Не ми се задълбочава по темата.

Коментар

ele написа:
              Ако по-малко се вживяваш в това, как се кара правилно, ще караш по-добре.
              И аз много често минавам на жълто-оранжево. Но това е за предпочитане пред това някой да ме натряска отзад. Откакто на приятелката ми баща й така му направиха колата от седан в хечбек, не, мерси.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Хаха развеселихте ме, а така се бях сдухала.

Коментар

Колежке, кажи поне какво караш, че да те познаваме на пътя и да знаем, че си склонна да спреш на жълто, ако някой от нас е зад теб
                  Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Колежке мисля че ако всяко нарушение на всеки един от форума е заснето... то форумчето ни ще е пълно с хора без книжки :D .
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                    -------------------------------------
                    1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Нема проблеми бе - двайсетуната оправя всичко, дори и в стая номер 10 Елена, к’во праиш, как си, добре ли си?

Коментар

Vladim написа:
                        jenshen73 написа:
                        Извини ме, но колкото идиоти шофьори има толкова и пешеходци! Удивлявал съм се на какви места и по, какви начини някои хора пресичат улици, булеварди!? Колкото шофьорите неспазват законите, толкова и пешеходците го правят. Не ми се задълбочава по темата.
                        Ами за това съм сложил линк - да се посмеете
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Колеги стига се паникьосвахте покрай тези камери.Аз лично съм спирал и след стоп линия доста често на светофари с камери и на тъмно жълто съм минавал когато не мога да спра и нямам никаква честитка, а карам всеки ден по светофари с камери
                          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                          FIAT БРАВО 1.2 16v
                          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Още съм fresh за това се шашкам и притеснявам. Като се поотракам малко ще ми мине. ))

Коментар

infineon написа:
                              Колеги стига се паникьосвахте покрай тези камери.Аз лично съм спирал и след стоп линия доста често на светофари с камери и на тъмно жълто съм минавал когато не мога да спра и нямам никаква честитка, а карам всеки ден по светофари с камери
                              Точно вчера приятелка ми се "похвали",че извикали мъжа й в КАТ,щот на Драган Цанков минал на червено и за да не му вземат книжката (понеже имал много актове), казала,че карала тя и й взели талона.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Точно вчера приятелка ми се "похвали",че извикали мъжа й в КАТ,щот на Драган Цанков минал на червено и за да не му вземат книжката (понеже имал много актове), казала,че карала тя и й взели талона.
                                Да продължава в този дух и жена му ще остане без книжка! Напоследък забелязах, че на много кръстовища има прясно поставени камери. Бъдете по-внимателни!

Коментар

Working...
                                X