Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майстор (апартамент)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Майстор (апартамент)

Търся майстор за:- шпакловка на гипсокартон и на панел - стени и тавани- обръщане на прозорци (гипсокартон)- боядисване с латексИмам и баня за правене, но там ми трябва човек, който разбира от шпакловка и боядисване там със силиконов латекс или ... (забравих точното име) + поставяне на водоустойчив гипсокартон (на конструкция) + ВиК ама т’ва е друга бурия трябва някой, който се е занимавал с такова нещо не е за всеки.Не съм балама, мразя и да се опитват да ме правят на такъв. Половината апартамент вече е почти готов (до боя), но не съм доволен от всичките 4 майстори, които минаха оставиха беля и си заминаха!!! НЕ ИСКАМ - пиян майстор, който неможе да отговори на елементарен въпрос, да ми задава глупави въпроси, да не се вслушва в забележките и да бърза! Никой не е безгрешен, но искам някой, който би си ги поправил. Нека ако все пак някой има познат, който работи добре (перфектционист съм, но съвършенни неща няма) или е доволен от майстор ако може да ми даде телефон и т.н. Работа в апартамента има за целия китайски народ. Цените знам как вървят, не искам надценки и т.н. Материалите си ги купувам само аз. Предпочитам да не работя с фирми, а с частници.П.П. Ебати романа дето написах, направо ако знаехме в какво се вкарваме преди 2 години, надали щяхме да го започнем....
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

колега аз се занимава с това.продлема е че сам от софия и да ти кажа често не взимам ефтино.но нали знаеш че ефтиното излиза винаги по скъпо.Ако имаш интерес драсни едно лс,ако искаш да ти дам тел и ориетировачни цени.

Коментар

малко ми е далечко да доида

Коментар

колега,хубво ги знаеш цените,но те са подббити от сума ти мангали и турци,това вземаш ли го предвид. Добрите бригади работят на добри цени. аз имах възможността да работя с таква бригада,когато картонът се плащаше по 7-8 лв, ние за по-малко от 15 изобщо не ходехме да’’гледаме обекта’’. работехме по-бавно, обаче като ни сложат 4 метра мастар -никъде не светваше. Искам да кажа че за добър майстор приготви пари,и плащай като си доволен накрая. иначе хем ще платиш,хем може да не си доволен, хем ще ти прецакат материали за много пари. успех!

Коментар

Ако дадеш много пари, пак може да се окажеш с калпав майстор - това от личен опит. Цената на труда не е гаранция за добър майстор - поискай да ти покаже предишен обект, на който е работил. Само така можеш да си сигурен в качеството. Има много добри майстори, които работят на добри цени - под средните, не защото не могат, а защото са реалисти за това какво може и какво не може да плати българинът. Когато правех къщата наех една бригада, която не беше много евтина. Няма да ти казвам какви ги свършиха - след няколко скандала, наеха други, за да им оправят грешките. После ми дадоха телефона на един майстор, който на фона на бригадата, взимаше три пъти по-малко, обаче беше бомба - всеки ден искаше да ходя и да гледам какво е свършил, имаше едно нещо, което не ми хареса - на другия ден го развали и го направи отново. Моят съвет е, ако не можеш да намериш добър майстор, наеми по-голяма фирма, с която да сключиш договор - така цената ще е фиксирана и няма да има - ама шефе, тука изникна нещо, дай още пари - освен това, винаги можеш да предявиш рекламация за извършената работа или качеството на материалите. Ако решиш да направиш това - драсни един ред, да ти кажа какво да включва договора, за да не те минат - защото винаги има такава вероятност.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Да ама относно скъпо и ефтино, дойде едно младо момче - около 30-те и започна "Сяяя утре тука пускам момчетата почват т’ва и т’ва да правят (и аз щото предвидливо зех, че си затворих 2-те тераси с YTONG и турнах по 1 джам, и стана така, че трябва за да се изравни пода на терасата с останалата част на апартамента да се сложи 5-6 см фибран или дървена скара и ето кво ми каза майстора) и тука дето терасите направо не ми се мисли колко цимент ще иде тука трябва хубава много яка замаска ТИ луд ли си пич?! Терасата само замаска й остава да понесе да слезна в комшията ли иска? Че след тва и негова тераса да правя. Няма да ви казвам колко бързо си замина тоя пич и неговата "бригада". Ся се чух с 1 група от 4 човека бригада момчета работели 5-5.50лв. на квадрат за шпакловка и 3.5лв. на метър за обръщане на прозорците с картон. Ся да ги видиме и те колко ще изкарат тука....

Коментар

В тия 3.50 включва ли се поставяне на алауминиев ъгъл и шпакловането му?

Коментар

трудно ще си намериш маистор

Коментар

Suppish написа:
                  Да ама относно скъпо и ефтино, дойде едно младо момче - около 30-те и започна "Сяяя утре тука пускам момчетата почват т’ва и т’ва да правят (и аз щото предвидливо зех, че си затворих 2-те тераси с YTONG и турнах по 1 джам, и стана така, че трябва за да се изравни пода на терасата с останалата част на апартамента да се сложи 5-6 см фибран или дървена скара и ето кво ми каза майстора) и тука дето терасите направо не ми се мисли колко цимент ще иде тука трябва хубава много яка замаска ТИ луд ли си пич?! Терасата само замаска й остава да понесе да слезна в комшията ли иска? Че след тва и негова тераса да правя. Няма да ви казвам колко бързо си замина тоя пич и неговата "бригада". Ся се чух с 1 група от 4 човека бригада момчета работели 5-5.50лв. на квадрат за шпакловка и 3.5лв. на метър за обръщане на прозорците с картон. Ся да ги видиме и те колко ще изкарат тука....
                  колега да те питам нещо.ти на терасите какво си замислил да слагаш като подова настилка?ако не е ново стройтелство,предполагам че на терасите пода в момента им е мозайка.ако съм прав за мозайката и си решил да слагаш плочки на пода,от мен да знаеш,че мозайката трябва да се изкърти задължително и след това да се направи замаската.така ти давам 1000% гаранция че няма да правиш балкона на комшията.

Коментар

а и да ти кажа,че тези цени които са ти казали са малко нереални поне според мен.особенно обращането на прозорците.

Коментар

Майстор намерих, днес цял ден идваха най-различни хора и т.н. И шемети и какви ли не...... Момчето, което дойде последно, разбираше от работата най-много от всички. Но тука идва едно голямо НО като се разбрахме как ще работи, кое, колко и т.н. той поиска 100 лв. като капаро затова, че докато започне работа (неделя) ние няма да се отметнем от него и така няма да го държим вързан за евентуални обекти, които могат да му дойдат като поръчка. Парите му ги дадох той сам изяви желанието, да напише на 1 лист "Днес ........... ми бяха дадени капаро от 100 лв." накрая името и подпис. Единственото, което ме притеснява е, че ЕГН-то му завърша на 00 ................... Ще ме пишат ли по вестниците или да?

Коментар

такова ЕГН НЯМА Последната цифра е контролна и се изчислява по алгоритъм от предишните цифри но няма начин да нула. Предпоследната показва пола, като четните са за мъже, нечетните - за жени. Но не помня нула участва ли в конфигурацията.http://www.kriminalist.info/forum/vi..._to.htmlЕто алгоритъмът за получаване цифра на позиция 10: Всяка цифра от ЕГН на позиции от 1 до 9 умножавате със съответното тегло на цифрата както е дадено по-долу:ПОЗИЦИЯ:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ТЕГЛО__:2, 4, 8, 5, 10, 9, 7, 3, 6. Сумирате произведенията и получавате число. Делите това число на 11 и вземате остатъка от деленето. Ако остатъкът е 10 за контролно число се записва 0. Ако полученото число е по-малко от 10 то се приема за контролно.ред..: Е, явно такова ЕГН има Успеех с ремонта.

Коментар

http://www.grao.bg/esgraon.html Ей тук проверих ЕГН-то и излезна, че е валидно та се поуспокоих леко ама само леко.

Коментар

Нулата и тя е цифра Виж, ако завършваше на 10, тогава щеше да имаш повод за притеснение. (женско ЕГН) провери и тук: http://georgi.unixsol.org/programs/egn.php
                            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

"Информация за ЕГН: 7505****** е ЕГН на мъж, роден на 28 май 1975 г. в регион Пловдив като преди него в този ден и регион са се родили 12 момчета " Иначе действително си разбира от работата, изглежда свястен, може и да не пия студена вода, а да го препоръчам тук след време

Коментар

Working...
                              X