че така така е... повечето си плащаме, а пътиштата са си същите....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Винетка.....
Collapse
X
-
p_kolev за последното си прав: "Мисленето трябва да си променяме, не държавата." Но пък и това не е лесно, след всичко от което си препатихме и продължаваме да си патим в милата родина. Ти, аз, другия - ще си променим мисленето. Или вече сме го променили - мислим по европейски. Но огромна част от населението ще си остане със старомодното мислене - "f**k them all!"Дори и премиер и президент да призоват за промяна в мисленето на нацията - ние ще си останем българи. Единствени по рода си, нетрадиционни, ексцентрични. Не съм съгласен с теб че пътищата ни се подобриха заради това че си плащаме винетки и пътен данък. Просто "дебелаците" в парламента спряха да си купуват лъскави коли, понеже ги притиска срока за присъединяване към ЕС. Ще има яко инспекции, проверки, доклади... Нямаше да е много приятно да ни заварят пътищата като след натовска бомбардировка... Макар че все още има пътища които са в окаяно състояние.Затова и са прави някои от тук написалите, че ще мамят държавата. Не заставам зад тях, но ги разбирам напълно.И нека повече не се правят аналогии с чуждия начин на мислене и култура. При тях това е изграждано поне половин век, докато при нас още не е започнало да се изгражда...1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Crash73 написа:Просто "дебелаците" в парламента спряха да си купуват лъскави коли, понеже ги притиска срока за присъединяване към ЕС.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Година вече карам по тоя почин, поне 20 пъти съм спиран, и проблеми никакви.....Докато държавата ме мачка по тоя начин, ще се спасявам по начини като този......Отделен е въпроса че си извадих втора книжка, която си ми стой резерва, а първата си я карам с актове близо вече 3 години, откакто и точките ми заминаха....чесно казано несе оплаквам......Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Crash73 написа:Просто "дебелаците" в парламента спряха да си купуват лъскави коли, понеже ги притиска срока за присъединяване към ЕС.
Коментар
-
нямам скенер, колега, иначе с удоволствие ще ти помогна да прецакаш тези, които ме прецакват всеки ден. въпроса въобще не е в мисленето ни, какво турците да не би да са по-рационално и по-нормално ако мога така да се изразя мислещи? обаче не можем и на малкия им пръст да стъпим. нямам нищо против да дам 50 лв за винетка, даже 150, но не и когато минималната заплата е 120 лв. и да ги дадеш какво става, пак същите дупки, само че в парламента си купуват нови коли. това е различното. отдавна си казваме "трябва да търпим, сега се оправяме и затова е така", ама аз ен виждам кое се оправя/освен нас дето ни.../. преди 5 години пътищата си бяха същите кърпежи, престъпността си беше същата, мутри си имаше обаче още не караха г-класи ми опел фронтера и някви бмв-та, просяци си имаше тогава има си и сега, бездомни кучета си имаше тогава има си и сега и т.н. и т.н. еми не виждам защо да ги давам на някой тези 50 кинта, при положение, че ефект няма да имаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар