Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за пералня - не ще да върти.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Въпрос за пералня - не ще да върти.

trace написа:
    Здравейте,имам проблем с една пералня. Като я пусна барабана не ще да се завърти, почва да се клати насам-натам, ама дотук.Понякога, но много рядко успява и да се завърти. Без значение има ли дрехи или не.Марката е ARDO (или нещо такова, по-важното е, че най-вероятно е китайска).Та въпросната пералня е чисто нова но е купувана преди около 10 години, оттогава стои неразопакована.Миналата година решихме да я пуснем, обаче в бързината забравихме да махнем болтовете които държат барабана и се съмнявам някоя намотка да не е изгоряла.Ама само за десетина секунди е работила така, не ми се вярва толкова бързо да сдаде багажа.Та ако може да си кажете мнението. То е ясно, че без майстор май няма да се мине, ама все пак.Предварително благодаря за отговорите.
    1. Пробвай на центрофуга дали ще завърти нормално.2. Когато започне да пере колко време ти калти наляво и на дясно, защото пералните най-напред наливат вода след това разклащат прането и загряват водата и разклащат наляво и надясно за да се намокри прането и чак като загрее тогава започва да върти цели обороти.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

И на центрофуга пак е същата работа, може да завърти, може и да не.Лошото е, че пералнята е на къщата и не мога да се позанимавам с нея сега.Тия дни ще ходя натам и ще погледна.Първият път като я пуснахме бяхме сложили дрехи и като не иска да завъртиси мислехме да не сме я претоварили. Извадихме част от дрехите, пак така.Празна я пуснахме - отново така. Humppa 10 години е стояла, а сменял ли си й масла, филтри, антифриз Very HappyЗа пореден път се доказва, че едно нещо като стои и не се ползва се разваля.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Аз гласувам за кондензатора! Имах Океан който се пада някакъв братовчед на Ардо мисля! На Пиротска от безистена си купих и си го смених и работата заспа! Като не ти е наред кондензатора няма достатъчен стартов ток и не завърта мотора!
        F31 BMW 320d

Коментар

Working...
        X